×
×

قطع کمک‌ها جان میلیون‌ها نفر در افغانستان را به چالش کشیده است

  • کد نوشته: 49153
  • 10 ثور 1404
  • تام فلیچر، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه، در سفر اخیر خود به قندهار هشدار داد که تعلیق کمک‌های بشردوستانه به افغانستان جان میلیون‌ها نفر را در این کشور به خطر انداخته است.
    قطع کمک‌ها جان میلیون‌ها نفر در افغانستان را به چالش کشیده است

    تام فلیچر، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه، در سفر اخیر خود به قندهار هشدار داد که تعلیق کمک‌های بشردوستانه به افغانستان جان میلیون‌ها نفر را در این کشور به خطر انداخته است.

    به گزارش خبرگزاری وطن24، فلیچر در حین بازدید از یک شفاخانه در قندهار اظهار داشت: «تصمیم به تعطیلی ۴۰۰ مرکز درمانی در افغانستان موجب از دست رفتن خدمات درمانی برای سه میلیون نفر شده است.»

    او بر ضرورت ادامه کمک‌های بشردوستانه تأکید کرد و افزود که این اقدامات تنها به نفع مردم آسیب‌دیده افغانستان خواهد بود.

    معاون دبیرکل سازمان ملل همچنین از تصمیم‌گیرندگان خواست تا به واقعیت‌های موجود در افغانستان توجه کنند و از بیمارستان‌هایی مانند بیمارستان‌های قندهار بازدید کنند تا از نزدیک با چالش‌هایی که مردم با آن مواجه هستند، آشنا شوند.

    این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که بحران انسانی در افغانستان به شدت رو به وخامت است و قطع کمک‌های بین‌المللی می‌تواند پیامدهای جدی برای سلامت و زندگی میلیون‌ها نفر در این کشور داشته باشد.

    فلیچر خواستار همکاری بیشتر جامعه جهانی برای حمایت از مردم افغانستان شد و بر لزوم حفظ و تقویت خدمات درمانی تأکید کرد.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.