×
×

شیندند در خط اول تغییرات اقلیمی؛ برنامه‌های کشاورزی کم‌آب در دستور کار

  • کد نوشته: 55067
  • 11 قوس 1404
  • والی هرات با هشدار نسبت به تهدید تغییرات اقلیمی برای ولسوالی‌های آسیب‌پذیر، بر کشت گیاهان کم‌مصرف آب در شیندند تأکید کرد و از مؤسسات خواست تا در اجرای این طرح‌ها نقش فعال ایفا کنند.
    شیندند در خط اول تغییرات اقلیمی؛ برنامه‌های کشاورزی کم‌آب در دستور کار

    والی هرات با هشدار نسبت به تهدید تغییرات اقلیمی برای ولسوالی‌های آسیب‌پذیر، بر کشت گیاهان کم‌مصرف آب در شیندند تأکید کرد و از مؤسسات خواست تا در اجرای این طرح‌ها نقش فعال ایفا کنند.

    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: جلسه کمیته انکشافی ولایتی هرات با هماهنگی مؤسسات بین‌المللی و به رهبری والی هرات، برگزار شد.

    به نقل از دفتر والی هرات در جریان نشست، موضوعاتی چون بررسی پروژه‌های انکشافی و نیمه‌انکشافی دفاتر سازمان ملل، گزارش عملکرد مؤسسات غیرامارتی در سال ۱۴۰۴ و دست‌آوردهای اقتصادی، اجتماعی و انکشافی سه سال گذشته اداره‌های سکتوری مورد بحث قرار گرفت.

    مولوی نور احمد اسلام جار، والی هرات با اشاره به آسیب‌پذیری ولسوالی‌های هرات در برابر تغییرات اقلیمی، بر ترویج کشت گیاهان کم‌مصرف آب به ویژه در پنج ولسوالی شیندند تأکید کرد و خواهان مشارکت فعال مؤسسات در این زمینه شد.

    اسلام‌جار همچنین با اشاره به اسکان حدود ۲۰ درصد از مهاجرین در ولسوالی‌های انجیل و گذره، بر اجرای برنامه‌های حمایوی برای این خانواده‌ها در فصل زمستان و آمادگی مؤسسات بین‌المللی برای مدیریت خطرات طبیعی مانند سیلاب‌ها و برف‌کوچ‌ها تأکید کرد.

    موسسات هم در از ترویج و توزیع بذرهای مثمر مانند زعفران، انجیر سفید و هنگ در ولسوالی‌های آسیب‌پذیر هرات خبر دادند.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *