×
×

سه سالگی حاکمیت امارت اسلامی؛ آگاهان می‌گویند مردم افغانستان دیگر استعمار را برنمی‌تابند

  • کد نوشته: 40964
  • 23 اسد 1403
  • هم‌زمان با سومین سالگرد روی کار آمدن مجدد امارت اسلامی آگاهان و فعالان سیاسی در کشور می‌گویند مردم افغانستان با سابقه سال‌ها مبارزه علیه ظلم و استعمار الگوی جامع برای مبارزان دیگر کشورها از جمله فلسطین هستند.

    سه سالگی حاکمیت امارت اسلامی؛ آگاهان می‌گویند مردم افغانستان دیگر استعمار را برنمی‌تابند

    هم‌زمان با سومین سالگرد روی کار آمدن مجدد امارت اسلامی آگاهان و فعالان سیاسی در کشور می‌گویند مردم افغانستان با سابقه سال‌ها مبارزه علیه ظلم و استعمار الگوی جامع برای مبارزان دیگر کشورها از جمله فلسطین هستند.

    نورمحمد ثاقب، آگاه سیاسی در گفتگو با خبرگزاری وطن24 گفت: «مردم افغانستان با وجود اینکه با چالش‌های متعدد مواجه بوده و هستند اما همواره حامی مظلومان بوده و در این راه ثابت قدم بوده‌اند.»

    به بیان وی امروز مساله فلسطین یک مساله مهم و اساسی برای امت اسلامی است که مردم افغانستان نشان داد به رغم چالش‌ها بخشی تاثیرگذار امت اسلامی هستند و در در حمایت از مردم فلسطین ایستاده‌اند.

    وی تاکید می‌کند گردهمایی‌های دو هفته اخیر مردم افغانستان در حمایت از فلسطین پیام واضحی نیز به کشورهای استعمارگر مخابره کرد؛ مردم افغانستان دیگر نمی‌توانند تجاوز را تحمل کنند.

    آقای ثاقب افزود که حاکمیت مجدد امارت اسلامی به معنی خروج و شکست نیروهای متجاوز از افغانستان است و حمایت قاطع مردم افغانستان از آرمان فلسطینی‌ها نشان می‌دهد که دیگر اعتماد به جریان‌های غربی کاهش یافته است.

    او مقاومت فلسطین را ستود و تاکید کرد که حماسه مردم فلسطین به رغم تلفات نمایشی از اقتدار است.

    این درحالی است که هم‌زمان با سومین سالگرد روی کار آمدن امارت اسلامی و خروج مفتضحانه غربی‌ها از افغانستان اکثر مردم افغانستان میراث استعمارگران را تباهی و نفاق در بین مردم افغانستان می‌دانند.

     

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.