×
×

سخنگوی وزارت خارجۀ چین: مذاکرات مستقیم بین افغانستان و پاکستان ضرورت عاجل است

  • کد نوشته: 57722
  • 24 حوت 1404
  • لین جیان، سخنگوی وزارت امور خارجۀ چین روز پنج‌شنبه اعلام کرد که کشورش امیدوار است افغانستان و پاکستان خویشتن‌داری کنند و هرچه زودتر گفت‌وگوهای مستقیم را آغاز نمایند.
    سخنگوی وزارت خارجۀ چین: مذاکرات مستقیم بین افغانستان و پاکستان ضرورت عاجل است

    لین جیان، سخنگوی وزارت امور خارجۀ چین روز پنج‌شنبه اعلام کرد که کشورش امیدوار است افغانستان و پاکستان خویشتن‌داری کنند و هرچه زودتر گفت‌وگوهای مستقیم را آغاز کنند.

    خبرگزاری وطن ۲۴ گزارش می‌دهد: رژیم نظامی پاکستان هفته گذشته بار دیگر با حملات هوایی بر کابل، کندهار، پکتیا، پکتیکا و برخی مناطق دیگر، تعدادی از افراد ملکی را به شهادت رساند.

    ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی افغانستان روز گذشته از ادامه تجاوز رژیم نظامی پاکستان بر مناطقی از کابل، کندهار، پکتیا، پکتیکا و برخی ولایت‌های دیگر خبر داده بود.

    به دنبال این حملات، نیروهای امنیتی افغانستان نیز با پاسخ‌های انتقام‌جویانه بر اهدافی در خاک پاکستان عملیات انجام دادند.

    لین جیان، سخنگوی وزارت امور خارجۀ چین، افزوده است که یو شیائویونگ، نمایندۀ ویژۀ پکن در امور افغانستان، سفرهای میانجی‌گرانه خود را به کابل و اسلام‌آباد آغاز کرده و هدف از آن کاهش تنش‌ها و تسهیل آشتی میان دو کشور است.

    به گفته او، چین خواستار اعلام فوری آتش‌بس و حل اختلافات از طریق گفت‌وگو است و آماده‌ است تلاش‌های خود برای کاهش تنش و ارتقای ثبات منطقه‌ای را ادامه دهد.

    نویسنده: مریم رجبی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *