×
×

ردپای امریکا در سقوط دولت بنگلادش

  • کد نوشته: 40916
  • 22 اسد 1403
  • شیخ حسینه، نخست‌وزیر پیشین و فراری بنگلادش در اولین واکنش در پیوند به سقوط دولتش مدعی شد که آمریکا در سقوط دولتش نقش داشته زیرا او جزیره سنت مارتین در جنوب کشورش را تسلیم واشنگتن نکرده است.

    ردپای امریکا در سقوط دولت بنگلادش

    شیخ حسینه، نخست‌وزیر پیشین و فراری بنگلادش در اولین واکنش در پیوند به سقوط دولتش مدعی شد که آمریکا در سقوط دولتش نقش داشته زیرا او جزیره سنت مارتین در جنوب کشورش را تسلیم واشنگتن نکرده است.

    به گزارش خبرگزاری وطن24، حسینه در پیامی که از طریق نزدیکانش به روزنامه هندی «اکونومیک تایمز» ارسال کرد، افزود: «من استعفا کردم تا مجبور به دیدن صفوف اجساد (مردم) نباشم.»

    وی افزوده «آن‌ها می‌خواستند با اجساد دانشجویان بر سر قدرت بیایند اما من اجازه ندادم و از نخست‌وزیری استعفا کردم».

    او در ادامه گفته است: «اگر حاکمیت جزیره سنت مارتین را تسلیم کرده بودم و به امریکا اجازه تأثیرگذاری بر روی خلیج بنگال را می‌دادم، می‌توانستم در قدرت باقی بمانم. من از مردم سرزمینم خواهش می‌کنم، از افراطی‌ها تأثیر نگیرند».

    جزیره سنت مارتین در خلیج بنگال، یکی از مناطق دریایی با اهمیت و سرشار از منابع انرژی است که شرکت‌های امریکای تلاش کردند تا در این جزیره سرمایه‌گذاری کنند اما موفق نشدند.

    با فرار شیخ حسینه، محمد یونس، برنده جایزه نوبل به عنوان نخست‌وزیر دولت موقت انتخاب شده است.

    او در زمان اعتراضات روند درمانی‌اش را در آمریکا سپری می‌کرد.

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.