×
×

دیدار وزیر خارجه امارت اسلامی با عالمان و دانشجویان در دارالعلوم دیوبند هند

  • کد نوشته: 53651
  • 19 میزان 1404
  • امیرخان متقی، وزیر امور خارجه افغانستان، روز شنبه ۱۹ میزان ۱۴۰۴، در جریان سفر رسمی خود به هند، از دارالعلوم دیوبند در ایالت اوتار پرادش بازدید کرد. این مدرسه که یکی از معتبرترین مراکز دینی جنوب آسیاست.
    دیدار وزیر خارجه امارت اسلامی با عالمان و دانشجویان در دارالعلوم دیوبند هند

    امیرخان متقی، وزیر امور خارجه افغانستان، روز شنبه ۱۹ میزان ۱۴۰۴، در جریان سفر رسمی خود به هند، از دارالعلوم دیوبند در ایالت اوتار پرادش بازدید کرد. این مدرسه که یکی از معتبرترین مراکز دینی جنوب آسیاست.

    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: در این سفر، متقی حدود پنج ساعت در دارالعلوم دیوبند حضور داشت و با ۲۰ دانش‌آموز افغان‌الاصل دیدار و گفت‌وگو کرد. مراسم استقبال از وزیر خارجه افغانستان در کتابخانه دایره‌ای جدید این مدرسه برگزار شد و عالمان برجسته، استادان و دانش‌جویان در آن حضور داشتند. سخنگوی دارالعلوم اعلام کرد که به دلیل ملاحظات امنیتی و سنتی، از خبرنگاران زن خواسته شده در طول برنامه «حجاب» را رعایت کنند.

    این بازدید در چارچوب تلاش‌های دیپلماتیک امارت اسلامی برای گسترش روابط با هند و تقویت پیوندهای فرهنگی و دینی صورت گرفت.

    در همین راستا، متقی قرار است روز یک‌شنبه از تاج محل در شهر آگره بازدید کند. این سفر پس از رفع موقت ممنوعیت سفر امیرخان متقی توسط کمیته شورای امنیت سازمان ملل انجام شده است و نشانه‌ای از تمایل کابل برای بازچینی روابط منطقه‌ای جنوب آسیا است.

    در دیدارهای پیشین، متقی با مقامات هندی از جمله وزیر خارجه و مشاور امنیت ملی این کشور درباره گسترش روابط دوجانبه، همکاری‌های تجاری و مسائل امنیت منطقه‌ای گفت‌وگو کرده است. این سفر همچنین نشان‌دهنده تمایل متقابل کابل و دهلی برای بازتعریف روابط منطقه‌ای پس از چهار سال وقفه در تماس‌های رسمی است.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: خبرگزاری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.