×
×

حزب‌الله لبنان:
دومین حمله به مقر وزارت جنگ رژیم صهیونیستی در تل‌آویو

  • کد نوشته: 44410
  • 24 عقرب 1403
  • حزب‌الله لبنان شامگاه دیروز (چهارشنبه) اعلام کرد که برای دومین بار مقر وزارت جنگ رژیم صهیونیستی در تل‌آویو را با موشک هدف قرار داده است.
    دومین حمله به مقر وزارت جنگ رژیم صهیونیستی در تل‌آویو

    حزب‌الله لبنان شامگاه دیروز (چهارشنبه) اعلام کرد که برای دومین بار مقر وزارت جنگ رژیم صهیونیستی در تل‌آویو را با موشک هدف قرار داده است.

    به گزارش خبرگزاری وطن24، به نقل از النشره، حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌ای از حمله مجدد خود به پایگاه صهیونیستی «کریا» خبر داد.

    این حمله در راستای حمایت از ملت فلسطین در غزه و دفاع از لبنان انجام شده است.

    اداره اطلاع‌رسانی حزب‌الله لبنان اعلام کرد که رزمندگان مقاومت اسلامی در ساعت ۶:۱۵ شامگاه چهارشنبه سیزدهم نومبر ۲۰۲۴، پایگاه کریا، که مقر وزارت جنگ و ستاد کل ارتش «اسرائیل» است، را با موشک‌های بالستیک قادر ۲ هدف قرار دادند.

    این پایگاه ۱۲۰ کیلومتر از مرزهای لبنان و فلسطین فاصله دارد و موشک‌ها با دقت به اهداف خود اصابت کرده‌اند.

    علاوه بر این، حزب‌الله لبنان در بیانیه‌ای دیگر اعلام کرد که در راستای حمایت از ملت فلسطین و دفاع از لبنان، در ساعت ۶:۲۵ شامگاه دیروز، برای نخستین بار، شرکت صنایع تسلیحات نظامی «IWI» در رمات هشارون واقع در حومه تل‌آویو را با چندین موشک منحصر به فرد هدف قرار داده است.

    این هدف نیز ۱۱۰ کیلومتر از مرزهای لبنان و فلسطین فاصله دارد و موشک‌ها به دقت به اهداف خود اصابت کرده‌اند.

     

    منبع: خبرگزاری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.