×
×

رئیس جمهوری ایران:
در تجارت با افغانستان و عراق از ریال ایرانی استفاده شود

  • کد نوشته: 27867
  • 10 ثور 1402
  • رئیس جمهور جمهوری اسلامی ایران می‌گوید که دولت او سعی دارد تا برای بریدن «ناف اقتصاد» این کشور از دالر امریکایی، در داد ستد با برخی از کشورها از ریال ایرانی استفاده کند.
    در تجارت با افغانستان و عراق از ریال ایرانی استفاده شود

    رئیس جمهور جمهوری اسلامی ایران می‌گوید که دولت او سعی دارد تا برای بریدن «ناف اقتصاد» این کشور از دالر امریکایی، در داد ستد با برخی از کشورها از ریال ایرانی استفاده کند.

    خبرگزاری وطن24 – سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور جمهوری اسلامی ایران، روز گذشته در نشست فعالان اقتصادی ولایت خوزستان ایران تاکید کرد که به هدف تغییر در مبادلات ارزی و “بریدن بند ناف اقتصاد ایران از دالر” تصمیم بر استفاده از ریال ایرانی در معاملات بازرگانی گرفته شده است.

    او اضافه کرده است: «به عنوان مثال در معاملات بازرگانی با عراق، افغانستان و سایر کشورهای منطقه‌ی، می‌توان از ریال ایرانی به جای دالر امریکایی استفاده کرد که از یک سو ناف اقتصاد ایران را از دالر قطع می‌کند و از سوی دیگر موجب تقویت ارزش پول ملی ایران می‌شود».

    جمهوری اسلامی ایران درحالی این تصمیم را روی دست می‌گیرد که به باور کارشناسنان اقتصادی، دوران سلطه دالر امریکایی بر تجارت جهانی در حال پایان یافتن است و برخی کشورهای شرقی تلاش دارند تا با جایگزین ساختن «یوان چینی» در معاملات، آسیا را از وابستگی به ایالات متحده امریکا نجات بدهند.

    براساس برخی گزارش‌ها شی جین پینگ رئیس جمهور چین نیز در سفر اخیرش به روسیه با پوتین به توافق رسیده است تا پس از این کشورهای شرقی معاملات خود را با یوان چینی به عنوان جایگزین دالر امریکایی انجام بدهند.

     

    منبع: خبرگزاری وطن24
    برچسب ها

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.