×
×

بهره‌برداری از دو پروژه عمرانی به ارزش نزدیک به ۱۰ میلیون افغانی در هرات

  • کد نوشته: 64163
  • 10 عقرب 1405
  • دو پروژه عمرانی با هزینه نزدیک به ۱۰ میلیون افغانی، با هدف بهبود زیرساخت‌های شهری و فراهم‌سازی سهولت برای باشندگان، در شهر هرات تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد.
    بهره‌برداری از دو پروژه عمرانی به ارزش نزدیک به ۱۰ میلیون افغانی در هرات

    دو پروژه عمرانی با هزینه نزدیک به ۱۰ میلیون افغانی، با هدف بهبود زیرساخت‌های شهری و فراهم‌سازی سهولت برای باشندگان، در شهر هرات تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد.

    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: این پروژه‌ها شامل آسفالت‌کاری حاشیه لین شرق سرک عمومی شهر و احداث کانال‌های خواجه مرادبخش و معلم ۳ در مربوطات ناحیه اول شهر هرات است.

    پروژه آسفالت‌کاری لین شرق سرک عمومی، از ساحه مستوفیت تا چهارراهی باغ‌مراد، با هزینه حدود چهار میلیون افغانی در مدت یک ماه تکمیل شده است.

    همچنان، پروژه احداث کانال در سمت شمال خواجه مرادبخش و کانال معلم ۳، با هزینه بیش از ۴.۵ میلیون افغانی و در مدت دو ماه به پایان رسیده و مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

    این پروژه‌ها مطابق معیارهای تخنیکی تطبیق شده و هدف از اجرای آن‌ها، بهبود زیرساخت‌های شهری، رفع مشکلات موجود و ایجاد سهولت برای باشندگان عنوان شده است.

     

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: خبرگزاری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *