×
×

در ایام عید 25 هزار تن از جاذبه‌های گردشگری هرات بازدید کردند

  • کد نوشته: 48448
  • 16 حمل 1404
  • مسئولان ریاست اطلاعات و فرهنگ هرات اعلام کردند که در روزهای عید سعید فطر، ۲۵ هزار گردشگر داخلی از مکان‌های تاریخی این ولایت بازدید کرده‌اند.
    در ایام عید 25 هزار تن از جاذبه‌های گردشگری هرات بازدید کردند

    مسئولان ریاست اطلاعات و فرهنگ هرات اعلام کردند که در روزهای عید سعید فطر، ۲۵ هزار گردشگر داخلی از مکان‌های تاریخی این ولایت بازدید کرده‌اند.

    به گزارش خبرگزاری وطن24، مولوی حمیدالله غیاثی، آمر فرهنگ و هنر این ریاست گفت: «از این تعداد، سه هزار و ۸۰۰ نفر تنها از قلعه اختیارالدین دیدن کرده‌اند».

    هرات به عنوان یکی از ولایت‌های تاریخی و باستانی کشور، همواره مورد توجه گردشگران قرار دارد.

    غیاثی افزود: «بازدید مردم از مکان‌های تاریخی نشان‌دهنده علاقه شهروندان به فرهنگ و هویت این سرزمین است».

    این ولایت دارای جاذبه‌های تاریخی فراوانی از جمله مناره‌ها، قلعه اختیارالدین، مسجد جامع و باغ‌های باستانی است.

    در کنار این مکان‌ها، آب‌گیری بند پاشدان هرات نیز به تازگی به یکی از جاذبه‌های دیدنی تبدیل شده و گردشگران زیادی را به خود جذب کرده است.

    گردشگران که به هرات سفر کرده‌اند، از امنیت خوب، مهمان‌نوازی مردم و زیبایی‌های تاریخی این ولایت ابراز رضایت کرده و گفتند که این عوامل باعث شد تا امسال تصمیم بگیرند برای عید به هرات سفر کنند.

    هرات، با تاریخ غنی و جاذبه‌های طبیعی، به عنوان مقصدی محبوب برای گردشگران داخلی شناخته می‌شود و این آمار بازدیدکنندگان نشان‌دهنده رشد گردشگری در این ولایت است.

    نویسنده: حسن شریفی
    منبع: خبرگزاری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.