×
×

در انتظار زمین؛ نزدیک به یک‌هزار سرمایه‌گذار آماده راه‌اندازی فابریکه‌های صنعتی در هرات

  • کد نوشته: 56639
  • 20 دلو 1404
  • مسئولان اتاق صنایع و معادن ولایت هرات می‌گویند که نزدیک به یک‌هزار سرمایه‌گذار در این ولایت در انتظار دریافت زمین به‌منظور راه‌اندازی فابریکه‌ها و شرکت‌های صنعتی هستند.
    در انتظار زمین؛ نزدیک به یک‌هزار سرمایه‌گذار آماده راه‌اندازی فابریکه‌های صنعتی در هرات

    مسئولان اتاق صنایع و معادن ولایت هرات می‌گویند که نزدیک به یک‌هزار سرمایه‌گذار در این ولایت در انتظار دریافت زمین به‌منظور راه‌اندازی فابریکه‌ها و شرکت‌های صنعتی هستند.

    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: عبدالناصر امین، رئیس اتاق صنایع و معادن هرات، گفته است که روند توزیع زمین برای سرمایه‌گذاران در فازهای چهارم و پنجم شهر هرات آغاز شده و در حال حاضر، کار ساخت فابریکه‌های جدید در این ساحات ادامه دارد.

    به گفته‌ی او، شهر صنعتی هرات که طرح آن پیش‌تر آماده شده است، در زمینی به وسعت حدود ۴۶ هزار جریب ایجاد خواهد شد و دست‌کم یک‌هزار سرمایه‌گذار چشم‌به‌راه دریافت زمین برای شروع فعالیت‌های صنعتی خود هستند.

    بر اساس آمارهای موجود، هم‌اکنون حدود یک‌هزار و ۳۵۰ فابریکه در شهرک صنعتی هرات فعال‌اند که در بخش‌های گوناگون تولیدی، از جمله صنایع غذایی، نوشیدنی‌ها، ذوب‌آهن، پلاستیک و دیگر بخش‌ها، فعالیت می‌کنند.

     

     

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *