×
×

درخشش پهلوانان جوان؛ افغانستان با دو مدال برنز از رقابت‌های آسیایی اوزبیکستان بازگشت

  • کد نوشته: 59075
  • 30 حمل 1405
  • مسئولین ورزشی روز یکشنبه اعلام کردند که ملی‌پوشان نوجوان کشورمان موفق به کسب دو مدال برنز در جریان رقابت‌های قهرمانی کورش آسیا به میزبانی اوزبیکستان شده‌اند.
    درخشش پهلوانان جوان؛ افغانستان با دو مدال برنز از رقابت‌های آسیایی اوزبیکستان بازگشت

    مسئولین ورزشی روز یکشنبه اعلام کردند که ملی‌پوشان نوجوان کشورمان موفق به کسب دو مدال برنز در جریان رقابت‌های قهرمانی کورش آسیا به میزبانی اوزبیکستان شده‌اند.

    خبرگزاری وطن 24 گزارش می‌دهد: سیدمحمود ضیا دشتی، رئیس فدراسیون کورش، سامبو و کشتی رستمی در گفت‌وگو با رسانه‌ها تایید کرد که این مسابقات به مناسبت گرامی‌داشت از «پهلوان محمود خوارزمی» در شهر اورگنج اوزبیکستان برگزار شده بود. در این دور از رقابت‌ها که میان ورزشکاران رده سنی زیر ۱۸ سال راه اندازی شده بود، عبدالمعروف محسنی در وزن ۵۵ کیلوگرام توانست پس از قرعه استراحت در دور نخست، حریف قدرتمند خود از کوریای جنوبی را مغلوب کرده و جایگاه سوم را از آن خود کند.

    هم‌زمان، روح‌الله نظری دیگر نماینده کشورمان نیز مسیر مشابهی را طی کرد. وی پس از پیروزی در برابر حریفی از قزاقستان، دومین مدال برنز این کاروان ورزشی را به نام افغانستان ثبت کرد. بر اساس اطلاعات واصله، تیم اعزامی کشورمان در این تورنمنت متشکل از سه ورزشکار بود که در نهایت با کسب دو نشان برنز به کار خود پایان دادند.

    مقامات ورزشی این دست‌آورد را گامی مثبت در جهت رشد ورزش‌های رزمی میان جوانان و حضور فعال در میادین بین‌المللی منطقه ارزیابی می‌کنند. پنجمین دوره این مسابقات با حضور گسترده کشورهای آسیایی و به میزبانی اوزبیکستان طی روزهای اخیر جریان داشت.

    نویسنده: مریم رجبی
    منبع: خبرگزاری وطن 24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *