×
×

دبیر شورای امنیت روسیه در کابل: افغانستان صلح‌آمیز به نفع همه است

  • کد نوشته: 44922
  • 06 قوس 1403
  • هیئت بلندپایه روسیه به رهبری سرگئی شایگو، دبیر شورای عالی امنیت ملی این کشور در سفر به کابل با مقامات مختلف امارت اسلامی دیدار داشته و بر تقویت روابط سیاسی، تجاری و همکاری در تقویت زیرساخت‌ها گفتگو کرده است.
    دبیر شورای امنیت روسیه در کابل: افغانستان صلح‌آمیز به نفع همه است

    هیئت بلندپایه روسیه به رهبری سرگئی شایگو، دبیر شورای عالی امنیت ملی این کشور در سفر به کابل با مقامات مختلف امارت اسلامی دیدار داشته و بر تقویت روابط سیاسی، تجاری و همکاری در تقویت زیرساخت‌ها گفتگو کرده است.

    به گزارش خبرگزاری وطن24، سرگئی شایگو، دبیرکل شورای امنیت روسیه روز دوشنبه(5 قوس) با مولوی عبدالکبیر، معاون سیاسی رئیس‌الوزرا، ملا برادر، معاون اقتصادی رئیس‌الوزرا و سرپرست وزیران دفاع و داخله دیدار و گفتگو کرده است.

    حساب رسمی دفتر مبلا عبدالغنی برادر، در ایکس در مورد این دیدار نوشته است که طرف‌ها در مورد روابط سیاسی، همکاری‌های اقتصادی، افزایش سطح تجارت و ترانزیت و سرمایه گذاری روسیه در افغانستان با مقامات امارت اسلامی بحث و گفتگو کردند.

    سرگئی شایگو در این دیدار اظهار داشت که سیاست خارجی اقتصاد محور امارت اسلامی باعث افزایش همکاری اقتصادی می‌شود و مسکو از این سیاست حمایت می‌کند.

    سرگئی شویگو، دبیر شورای امنیت ملی روسیه در سفرش به کابل، با محمدیعقوب مجاهد، سرپرست وزارت دفاع و سراج‌الدین حقانی، سرپرست وزارت داخله‌ طالبان نیز دیدار و گفت‌وگو کرده است.

    وزارت دفاع امارت اسلامی گفته است که یعقوب مجاهد و دبیر شورای امنیت ملی روسیه «در مورد گسترش همکاری‌ها در زمینه‌های اقتصادی، تجاری، امنیتی و دیگر موضوعات مورد علاقه‌ی مشترک به بحث و تبادل نظر پرداختند».

    سرگئی شویگو، دبیر شورای امنیت ملی روسیه در دیدار با سراج‌الدین حقانی، وزیر داخله امارت اسلامی اعلام کرد دولت روسیه در مراحل نهایی حذف امارت اسلامی از فهرست گروه‌های ممنوعه قرار دارد و با این امر، روابط دو کشور در زمینه‌های مختلف توسعه می‌یابد.

    شویگو امنیت افغانستان را برای منطقه مهم خواند و گفت: افغانستان صلح آمیز فرصت خوبی برای توسعه رفاه و روابط اقتصادی منطقه است.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.