سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد (فائو) اعلام کرده است که در سال ۲۰۲۴، دو میلیون خندق به منظور کنترل سیلاب و برف، حفظ منابع آبی، جلوگیری از فرسایش خاک، بازسازی اکولوژیکی و ایجاد اشتغال کوتاهمدت در افغانستان حفر شده است.
به گزارش خبرگزاری وطن24، این نهاد امروز (دوشنبه، ۲۶ قوس) با انتشار پستی در شبکه اجتماعی ایکس، اهداف این پروژه را تشریح کرده و تأکید کرده که با حفر این خندقها، مناظر تغییر کرده و مدیریت آبهای زیرزمینی بهبود یافته است.
فائو در ماه دلو سال گذشته نیز اعلام کرده بود که برای جمعآوری آب باران و برف، تقویت آبهای زیرزمینی و جلوگیری از سیلهای آنی، ۸.۳ میلیون خندق در افغانستان حفر کرده است.
در حالی که افغانستان در سالهای اخیر با خشکسالیهای پیاپی مواجه بوده، نگرانیها از کاهش چشمگیر آبهای زیرزمینی، به ویژه در کابل، افزایش یافته است.
تعهد والی قندهار به همکاری بیشتر ادارههای دولتی با رسانهها



