×
×

تکمیل ۳.۵ کیلومتر باقی‌مانده سرک حلقوی ارملک – لامان در هرات

  • کد نوشته: 55042
  • 10 قوس 1404
  • مسئولان محلی در ولایت هرات اعلام کردند که ۳.۵ کیلومتر باقی‌مانده سرک حلقوی ساحه ارملک – لامان تکمیل و رسماً به بهره‌برداری رسیده است.
    تکمیل ۳.۵ کیلومتر باقی‌مانده سرک حلقوی ارملک – لامان در هرات

    مسئولان محلی در ولایت هرات اعلام کردند که ۳.۵ کیلومتر باقی‌مانده سرک حلقوی ساحه ارملک – لامان تکمیل و رسماً به بهره‌برداری رسیده است.

    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: این سرک در مجموع ۵۲ کیلومتر طول دارد و ارتباط مهمی میان ولایات هرات و بادغیس برقرار می‌کند.

    کار ساخت این مسیر از سال ۲۰۱۲ آغاز شده بود، اما به دلایل مختلف در طول سال‌های گذشته متوقف مانده بود.

    مقام‌های محلی می‌گویند با تکمیل این بخش، رفت‌وآمد بین هرات و مناطق مختلف بادغیس آسان‌تر شده و زمینه توسعه اقتصادی و دسترسی بهتر مردم به خدمات فراهم می‌شود.

    با این حال، هنوز بخش‌های زیادی از راه‌های مواصلاتی ولایت بادغیس در وضعیت خراب و نامناسب قرار دارند و مردم این ولایت خواهان توجه بیشتر دولت و نهادهای مسئول برای بهبود راه‌ها و تسهیل حمل‌ونقل هستند.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *