×
×

تکمیل کار ابتدایی سرک واخان؛ افغانستان از مسیر زمینی به چین وصل شد

  • کد نوشته: 60074
  • 28 ثور 1405
  • وزارت احیا و انکشاف دهات امارت اسلامی اعلام کرد که کارهای ابتدایی ساخت سرک واخان که افغانستان را از طریق دهلیز واخان به چین وصل می‌کند، تکمیل شده است.
    تکمیل کار ابتدایی سرک واخان؛ افغانستان از مسیر زمینی به چین وصل شد

    وزارت احیا و انکشاف دهات امارت اسلامی اعلام کرد که کارهای ابتدایی ساخت سرک واخان که افغانستان را از طریق دهلیز واخان به چین وصل می‌کند، تکمیل شده است.

    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: این موضوع امروز یکشنبه از سوی ملا عبد‌اللطیف منصور، سرپرست وزارت احیا و انکشاف دهات، در دیدار با ژاو شینگ، سفیر چین در کابل، مطرح شد.

    در خبرنامه این وزارت آمده است که سفیر چین از تکمیل کارهای ابتدایی سرک واخان ابراز خرسندی کرده و درباره همکاری‌ها و فعالیت‌های جاری چین در افغانستان معلومات ارائه کرده است.

    براساس این خبرنامه، ژاو شینگ گفته است که چین تاکنون شماری از پروژه‌های بزرگ انکشافی و زیربنایی را با کیفیت بلند در افغانستان عملی کرده و در آینده نیز پروژه‌های مختلف را در هماهنگی نزدیک با امارت اسلامی ادامه خواهد داد.

    در همین حال، ملا عبد‌اللطیف منصور گفته است که افغانستان از طریق راه‌های زمینی با تمام کشورهای همسایه وصل است، اما چین تنها کشوری بود که تا اکنون راه مستقیم زمینی با افغانستان نداشت.

    او افزوده است: «خوشبختانه کار ابتدایی سرک واخان تکمیل شده، افغانستان به چین وصل شده و کارهای باقی‌مانده نیز جریان دارد.»

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *