×
×

توزیع ۳۵۰۰ بسته غذایی و انتقال مهاجران در هرات توسط دو مؤسسه خیریه

  • کد نوشته: 51158
  • 21 سرطان 1404
  • دو مؤسسه خیریه «سیدالشهدا» و «امام جواد (ع)» در یک اقدام مشترک، روز جمعه (۲۰ سرطان) در هرات بیش از ۳۵۰۰ بسته غذایی را میان مهاجران نیازمند توزیع کرده و ۳۰۰ موتر را برای انتقال آنان به شهرها و روستاهای‌شان فراهم ساختند.
    توزیع ۳۵۰۰ بسته غذایی و انتقال مهاجران در هرات توسط دو مؤسسه خیریه

    دو مؤسسه خیریه «سیدالشهدا» و «امام جواد (ع)» در یک اقدام مشترک، روز جمعه (۲۰ سرطان) در هرات بیش از ۳۵۰۰ بسته غذایی را میان مهاجران نیازمند توزیع کرده و 30 موتر را برای انتقال آنان به شهرها و روستاهای‌شان فراهم ساختند.

    به گزارش خبرگزاری وطن24، این کمک‌ها در راستای همبستگی با مهاجرانی انجام شده که به تازگی از ایران بازگشته‌اند.

    در جریان این برنامه، ده‌ها تن از جوانان داوطلب نیز برای بسته‌بندی و توزیع کمک‌ها همکاری کردند. مسئولان تأکید کردند که تلاش دارند این روند در هفته‌های آینده نیز ادامه یابد و مناطق بیشتری را پوشش دهد.

    این اقدام درحالی‌ست که طی هفته‌های اخیر، موج بازگشت مهاجران از ایران به مرزهای افغانستان به‌ویژه مرز اسلام‌قلعه شدت گرفته و شمار زیادی از خانواده‌ها بدون سرپناه و دسترسی به خدمات اولیه به کشور برگشته‌اند.

    مؤسسه‌های خیریه فعال در هرات از نهادهای دولتی و بین‌المللی خواسته‌اند تا در راستای کمک به این مهاجران، همکاری‌های خود را گسترش دهند.

    منبع: خبرگزاری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.