×
×

توافق کابل و تاشکند برای تشکیل تیم مشترک توسعه همکاری‌های زراعتی

  • کد نوشته: 61797
  • 05 اسد 1405
  • وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی و معاون صدراعظم ازبیکستان در دیداری در کابل، بر توسعه همکاری‌های دوجانبه، سرمایه‌گذاری در بخش زراعت و اجرای پروژه‌های مشترک میان دو کشور تأکید کردند.
    توافق کابل و تاشکند برای تشکیل تیم مشترک توسعه همکاری‌های زراعتی

    وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی و معاون صدراعظم ازبیکستان در دیداری در کابل، بر توسعه همکاری‌های دوجانبه، سرمایه‌گذاری در بخش زراعت و اجرای پروژه‌های مشترک میان دو کشور تأکید کردند.
    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی، با جمشید خواجه‌یف، معاون صدراعظم ازبیکستان که در رأس یک هیأت عالی‌رتبه به کابل سفر کرده است، در دفتر ریاست‌الوزرا دیدار و گفت‌وگو کرد.
    در این نشست، سفیر امارت اسلامی در ازبیکستان نیز حضور داشت.
    در این دیدار، دو طرف درباره گسترش روابط دوجانبه، فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بخش‌های زراعت، مالداری و آبیاری، توسعه همکاری‌های اقتصادی و اجرای پروژه‌های مشترک گفت‌وگو و تبادل نظر کردند.
    مولوی عطاءالله عمری با تشریح ظرفیت‌ها و فرصت‌های موجود در بخش زراعت و مالداری افغانستان، از مسئولان حکومتی و بخش خصوصی ازبیکستان خواست از این فرصت‌ها استفاده کرده و در بخش‌های تولید، مالداری و آبیاری سرمایه‌گذاری کنند.
    جمشید خواجه‌یف نیز با ابراز علاقه‌مندی کشورش برای سرمایه‌گذاری در بخش زراعت و ماشین‌آلات زراعتی افغانستان، گفت ازبیکستان به محصولات زراعتی افغانستان، از جمله پنبه، کچالو و سایر تولیدات زراعتی نیاز دارد و آماده همکاری در زمینه توسعه تولید، فرآوری محصولات و اجرای پروژه‌های مشترک است.
    در پایان این دیدار، دو طرف توافق کردند یک تیم تخنیکی مشترک برای بررسی و عملی‌سازی توافقات تشکیل شود تا همکاری‌های زراعتی میان افغانستان و ازبیکستان به‌گونه مؤثر گسترش یابد.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *