×
×

ذبیح‌الله مجاهد:
توافق نظامی-فنی با روسیه تهدیدی برای هیچ کشوری نیست

  • کد نوشته: 60487
  • 11 جوزا 1405
  • سخنگوی امارت اسلامی اعلام کرد توافقنامه نظامی-فنی امضاشده میان افغانستان و روسیه با هدف تقویت همکاری‌های دفاعی و تأمین منافع امنیتی افغانستان انجام شده و نباید موجب نگرانی سایر کشورها شود.
    توافق نظامی-فنی با روسیه تهدیدی برای هیچ کشوری نیست

    سخنگوی امارت اسلامی اعلام کرد توافقنامه نظامی-فنی امضاشده میان افغانستان و روسیه با هدف تقویت همکاری‌های دفاعی و تأمین منافع امنیتی افغانستان انجام شده و نباید موجب نگرانی سایر کشورها شود.

    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: ذبیح‌الله مجاهد با بازنشر اظهارات وزیر دفاع افغانستان در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که این توافق در چارچوب همکاری‌های دوجانبه صورت گرفته و کابل به دنبال گسترش روابط متوازن با کشورهای مختلف است.

    او همچنین گفت که اگر کشورهای دیگر نیز خواهان امضای توافق‌های مشابه با افغانستان باشند، امارت اسلامی آماده گفت‌وگو و بررسی چنین همکاری‌هایی خواهد بود.

    مجاهد افزود که هرگونه نگرانی درباره این توافق بی‌اساس است و افغانستان سیاست تعامل و همکاری متوازن با کشورهای منطقه و جهان را دنبال می‌کند.

    این اظهارات پس از آن مطرح شد که مولوی محمد یعقوب مجاهد، وزیر دفاع افغانستان، در حاشیه نشست بین‌المللی امنیتی مسکو، توافقنامه‌ای نظامی-فنی با روسیه امضا کرد.

    وزیر دفاع افغانستان پس از بازگشت از روسیه در میدان هوایی کابل به خبرنگاران گفت: «این یک توافق نظامی-فنی است و نه یک توافق دفاعی یا امنیتی. این همکاری تنها در راستای منافع افغانستان است و نباید موجب نگرانی کسی شود.»

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: خبرگزاری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *