×
×

تسریع تلاش‌ها برای دیدار سران آمریکا و روسیه در عربستان برای پایان جنگ اوکراین

  • کد نوشته: 47332
  • 28 دلو 1403
  • یک قانون‌گذار آمریکایی و منبعی آگاه اعلام کردند که مقامات ایالات متحده و روسیه به‌زودی در عربستان سعودی دیداری خواهند داشت تا به جنگ سه ساله در اوکراین پایان دهند.
    تسریع تلاش‌ها برای دیدار سران آمریکا و روسیه در عربستان برای پایان جنگ اوکراین

    یک قانون‌گذار آمریکایی و منبعی آگاه اعلام کردند که مقامات ایالات متحده و روسیه به‌زودی در عربستان سعودی دیداری خواهند داشت تا به جنگ سه ساله در اوکراین پایان دهند.

    به گزارش خبرگزاری وطن24، این خبر در حالی منتشر شده است که ولادیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، تأکید کرده است که کشورش به این نشست دعوت نشده است.

    به نقل از رویترز، مقامات روسیه و آمریکا در روزهای آینده در عربستان سعودی دیدار خواهند کرد. زلنسکی همچنین گفت که اوکراین در این مذاکرات حضور نخواهد داشت.

    نماینده ترامپ در امور اوکراین نیز خاطرنشان کرد که اروپا در این گفت‌وگوها جایی نخواهد داشت.

    مایکل مک کال، قانون‌گذار آمریکایی، در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ اظهار داشت که مارکو روبیو، وزیر امور خارجه ایالات متحده، مایک والتز مشاور امنیت ملی و استیو ویتکاف، نماینده کاخ سفید در امور خاورمیانه به عربستان سعودی سفر خواهند کرد.

    مک کال همچنین بیان کرد که هدف از این گفت‌وگوها ترتیب دادن دیداری میان دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه و زلنسکی به منظور «برقراری صلح و پایان دادن به جنگ» است.

    ترامپ که به تازگی به قدرت رسیده، بارها قول داده است که جنگ اوکراین را به سرعت پایان دهد.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.