×
×

تجلیل از ۲۶ دلو در هرات؛ روز ملی خروج قشون سرخ شوروی

  • کد نوشته: 47222
  • 25 دلو 1403
  • طی محفلی به مناسبت ۲۶ دلو، سالروز خروج قشون سرخ شوروی سابق از افغانستان، ریاست اطلاعات و فرهنگ هرات با حضور والی هرات، رئیس اطلاعات و فرهنگ هرات، مجاهدین پیشین و جمعی از متنفذین این روز را گرامی داشتند.
    تجلیل از ۲۶ دلو در هرات؛ روز ملی خروج قشون سرخ شوروی

    طی محفلی به مناسبت ۲۶ دلو، سالروز خروج قشون سرخ شوروی سابق از افغانستان، ریاست اطلاعات و فرهنگ هرات با حضور والی هرات، رئیس اطلاعات و فرهنگ هرات، مجاهدین پیشین و جمعی از متنفذین این روز را گرامی داشتند.

    به گزارش خبرگزاری وطن24، شیخ اسلام جار، والی هرات در این محفل تأکید کرد که مردم افغانستان نه‌تنها کشور خود را از اشغال شوروی نجات دادند، بلکه تأثیرات بزرگی در سطح منطقه، به‌ویژه خاورمیانه، گذاشتند.

    او ۲۶ دلو را نقطه عطفی در تاریخ معاصر کشور خواند و بر اهمیت مجاهدت‌های مجاهدین تأکید کرد.

    والی هرات همچنین به پیشرفت‌های اقتصادی در این ولایت اشاره کرد و گفت که امنیت و عدالت زمینه را برای رشد اقتصادی فراهم کرده است.

    وی افزود که در سه سال گذشته، حدود یک هزار کارخانه تولیدی در هرات فعال شده و به‌طور میانگین روزانه یک کارخانه آغاز به کار می‌کند.

    مولوی احمدالله متقی، رئیس اطلاعات و فرهنگ هرات، نیز در سخنرانی خود بر اهمیت این روز تاریخی تأکید کرد و بیان داشت که خروج نیروهای شوروی ثمره تلاش‌های مردم افغانستان بوده و باید این رویداد همیشه در اذهان زنده نگه داشته شود.

    در این محفل، مجاهدین پیشین نیز سخنرانی کرده و بر وحدت، اتحاد و همبستگی ملی تأکید کردند.

    ۲۶ دلو سال ۱۳۶۷ به عنوان روز ملی خروج نیروهای شوروی از افغانستان شناخته شده و همه‌ساله در نقاط مختلف کشور از آن تجلیل به عمل می‌آید.

     

     

     

    نویسنده: روح‌الله حیدری
    منبع: خبرگزاری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.