×
×

برگزاری مسابقات انتخابی جوجیتسو در هرات؛ ۱۴ ورزشکار به تیم منتخب ولایت راه یافتند

  • کد نوشته: 60672
  • 18 جوزا 1405
  • مسابقات انتخابی رشته جوجیتسو با حضور ۸۰ ورزشکار از تمامی کلپ‌های این رشته در ولایت هرات برگزار شد که در پایان، ۱۴ ورزشکار برتر به‌عنوان اعضای تیم منتخب جوجیتسو این ولایت معرفی شدند.
    برگزاری مسابقات انتخابی جوجیتسو در هرات؛ ۱۴ ورزشکار به تیم منتخب ولایت راه یافتند

    مسابقات انتخابی رشته جوجیتسو با حضور ۸۰ ورزشکار از تمامی کلپ‌های این رشته در ولایت هرات برگزار شد که در پایان، ۱۴ ورزشکار برتر به‌عنوان اعضای تیم منتخب جوجیتسو این ولایت معرفی شدند.
    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: مسئولان ریاست تربیت بدنی، ورزش و المپیک ولایت هرات می‌گویند که این رقابت‌ها با همکاری فدراسیون جوجیتسو و در جمنازیوم ریاست تربیت بدنی و ورزش هرات برگزار شده است.
    مفتی عبدالرحیم رحمانی، رئیس تربیت بدنی، ورزش و المپیک هرات گفت که در این مسابقات ۸۰ ورزشکار در سه رده سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان با یکدیگر رقابت کردند.
    به گفته وی، در نتیجه این رقابت‌ها ۴۵ ورزشکار موفق به کسب مدال شدند و ۱۴ ورزشکار برتر نیز برای عضویت در تیم منتخب ولایت هرات برگزیده شدند.
    رئیس تربیت بدنی و ورزش هرات هدف از برگزاری این مسابقات را شناسایی استعدادهای برتر و آماده‌سازی آنان برای حضور در رقابت‌ها و برنامه‌های ملی و بین‌المللی عنوان کرد.
    مفتی رحمانی افزود که برگزاری چنین مسابقات انتخابی نقش مهمی در رشد و توسعه ورزش جوجیتسو دارد و مسئولان ورزشی تلاش می‌کنند زمینه‌های بیشتری را برای شکوفایی استعدادهای ورزشی در سطح ولایت فراهم سازند.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: خبرگزاری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *