×
×

برف کوچ در بدخشان؛ سه تن جان باختند و 9 تن دیگر مجروح شده‌اند

  • کد نوشته: 25731
  • 22 دلو 1401
  • مسئولان محلی ولایت بدخشان گفته‌‎اند که در پی برفکوچ‌های اخیر در ولسوالی‌های راغستان و یاوان این ولایت، سه تن جان باختند و ۹ تن دیگر هم زخمی شده‌اند.
    برف کوچ در بدخشان؛ سه تن جان باختند و 9 تن دیگر مجروح شده‌اند

    مسئولان محلی ولایت بدخشان گفته‌‎اند که در پی برفکوچ‌های اخیر در ولسوالی‌های راغستان و یاوان این ولایت، سه تن جان باختند و ۹ تن دیگر هم زخمی شده‌اند.

    آنان همچنین از ادامه تلاش‌ها برای بازگشایی مسیر ولسوالی‌ها خبر داده‌اند.

    به گزارش خبرگزاری وطن24 و به نقل از آوا،محمد اکرم اکبری، رئیس مبارزه با حوادث طبیعی بدخشان گفت: «برفکوچ های سه روز اخیر در ولسوالی های راغستان و یاوان جان سه تن را گرفته و ۹ تن دیگر را زخمی کرده است.»

    به گفته او، این افراد پس از آن جان باخته و یا زخمی شده اند که برفکوچ بر خانه‌هایشان سرازیر و سپس سقف منازل مسکونی فروریخته است.

    در کنار این، مولوی عبدالغفور، رئیس فواید عامه بدخشان گفت: «در نتیجه برفباری و برفکوچ های اخیر مسیر هفت ولسوالی بدخشان مسدود شده که فعلا تلاش برای بازگشایی آنان جریان دارد.»

    او افزود که در حال حاضر، نیروی بشری در حال بازگشایی مسیرها هستند و اگر موفق نشدند، ماشینری به ساحات اعزام می شوند.

    این در حالی است که طی برفباری سه روز اخیر، مسیر عمومی ولسوالی‌ های راغ‌ها، دروازها، واخان و شغنان ولایت بدخشان به مرکز شهر به دلیل برف‌باری شدید بسته شده اند.

     

    نویسنده: روح‌الله حیدری
    منبع: خبرگزاری وطن24
    برچسب ها

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.