×
×

بررسی چالش‌های هرات در دیدار اسلام‌جار و حنفی

  • کد نوشته: 60820
  • 24 جوزا 1405
  • مقام‌های محلی هرات می‌گویند موضوع بهبود خدمات عمومی، رسیدگی به مشکلات شهروندان و حمایت از مهاجران بازگشته، محور دیدار والی هرات با معاون اداری ریاست‌الوزرای امارت اسلامی افغانستان بوده است.
    بررسی چالش‌های هرات در دیدار اسلام‌جار و حنفی

    مقام‌های محلی هرات می‌گویند موضوع بهبود خدمات عمومی، رسیدگی به مشکلات شهروندان و حمایت از مهاجران بازگشته، محور دیدار والی هرات با معاون اداری ریاست‌الوزرای امارت اسلامی افغانستان بوده است.

    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: شیخ مولانا نوراحمد اسلام‌جار، والی هرات، در دیدار با مولوی عبدالسلام حنفی، معاون اداری ریاست‌الوزرا، درباره وضعیت عمومی این ولایت، روند ارائه خدمات عامه و چالش‌های موجود گفت‌وگو کرده است.

    بر اساس معلومات ارائه‌شده، والی هرات در این نشست گزارشی از فعالیت‌های اداره محلی برای بهبود خدمات، رسیدگی به نیازهای شهروندان و مدیریت امور اداری ارائه کرده و گفته است که مسئولان محلی با استفاده از امکانات موجود در تلاش‌اند تا زمینه رفاه بیشتر مردم را فراهم کنند.

    در این دیدار، وضعیت مهاجران بازگشته و چگونگی ارائه خدمات به آنان نیز مورد بررسی قرار گرفته است. به گفته والی هرات، ادارات مسئول با هماهنگی نهادهای ذی‌ربط، خدمات اولیه و تسهیلات لازم را برای مهاجران فراهم کرده‌اند و تلاش‌ها برای بهبود این روند ادامه دارد.

    مولوی عبدالسلام حنفی نیز فعالیت‌ها و اقدامات اداره محلی هرات را ستوده و نقش مسئولان این ولایت را در مدیریت امور و رسیدگی به مشکلات مردم مهم توصیف کرده است.

    معاون اداری ریاست‌الوزرا تأکید کرده که خدمت‌رسانی به شهروندان و فراهم‌سازی تسهیلات برای مهاجران بازگشته از اولویت‌های نهادهای حکومتی به شمار می‌رود.

    وی همچنین از همکاری باشندگان هرات در بخش‌های مختلف اجتماعی قدردانی کرده و بر ادامه تلاش‌های مشترک برای بهبود خدمات عمومی و رسیدگی به نیازهای مردم تأکید کرده است.

    نویسنده: روح‌الله حیدری
    منبع: خبرگزاری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *