رئیس اداره مخابرات و تکنولوژی معلوماتی فراه، اعلام کرد که قرار است ۱۱ سایت ارتباطی جدید در این ولایت ساخته شود که با این پروژه، مشکلات ارتباطی ۸۰ درصد از باشندگان این منطقه برطرف خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری وطن24، ملا عبدالمجید ابوذر، رئیس اداره مخابرات فراه گفت: «این سایتها متعلق به شرکت سلام بوده و در مناطق بخش آباد، رباط ترکان، پرچمن و سایر ولسوالیهای این ولایت احداث خواهند شد».
او افزود که این پروژه تا ۱۰ ماه آینده تکمیل خواهد شد و وضعیت ارتباطی در مناطقی که سایتهای ضعیف وجود دارد، بهبود خواهد یافت.
وی همچنین تأکید کرد: «تلاش رهبری اداره تکنولوژی و معلومات این است که تا پایان سال جاری و آغاز سال جدید، ۹۵ درصد مشکلات فعلی در بخش مخابرات را در این ولایت کاهش دهیم».
رئیس مخابرات فراه عنوان کرد: «با وصل شدن فایبر نوری در این ولایت، سهولتهای زیادی برای باشندگان ایجاد خواهد شد و تعداد زیادی از آنها به اینترنت دسترسی پیدا خواهند کرد».
ولایت فراه در غرب کشور یکی از مناطقی است که سالهاست با مشکلات ارتباطی و به ویژه اینترنت مواجه بوده است.
این پروژه میتواند به عنوان یک گام مهم در جهت بهبود زیرساختهای ارتباطی و افزایش دسترسی به اینترنت در این ولایت تلقی شود.
نزدیکشدن به آمریکا و ترامپ؛ فرصت یا دام؟



