×
×

رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و افغانستان:
با روی کار آمدن امارت اسلامی مبادلات اقتصادی بین دو کشور رو به افزایش است

  • کد نوشته: 49300
  • 16 ثور 1404
  • محمود سیادت، رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و افغانستان، در اظهاراتی جدید اعلام کرد که روی کار آمدن امارت اسلامی در افغانستان نه‌تنها مانعی برای تجارت با ایران ایجاد نکرده، بلکه به دلیل رفع موانع ناشی از حضور قدرت‌های خارجی، به نفع اقتصاد ایران تمام شده است.
    با روی کار آمدن امارت اسلامی مبادلات اقتصادی بین دو کشور رو به افزایش است

    محمود سیادت، رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و افغانستان، در اظهاراتی جدید اعلام کرد که روی کار آمدن امارت اسلامی در افغانستان نه‌تنها مانعی برای تجارت با ایران ایجاد نکرده، بلکه به دلیل رفع موانع ناشی از حضور قدرت‌های خارجی، به نفع اقتصاد ایران تمام شده است.

    به گزارش خبرگزاری وطن24، سیادت با اشاره به افزایش مبادلات تجاری میان دو کشور پس از استقرار امارت اسلامی، خاطرنشان کرد که این تغییرات به طور مثبت بر روابط تجاری تأثیر گذاشته و پیش‌بینی کرد که با به رسمیت شناخته شدن حکومت سرپرست از سوی جامعه بین‌المللی، حجم تجارت دوجانبه می‌تواند تا ۱۰ میلیارد دالر افزایش یابد.

    وی همچنین افزود که همکاری‌های اقتصادی میان ایران و افغانستان در حال گسترش است و این مسئله می‌تواند فرصت‌های جدیدی برای سرمایه‌گذاری و توسعه اقتصادی در هر دو کشور ایجاد کند.

    این اظهارات در شرایطی مطرح شده که به رسمیت شناختن امارت اسلامی هنوز موضوعی بحث‌برانگیز در عرصه بین‌المللی است.

    با این حال، روابط امارت اسلامی با اکثر کشورهای همسایه رسمی و رو به گسترش است.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.