×
×

بازرگانان افغانستان و ازبکستان در امارات گردهم آمدند

  • کد نوشته: 48825
  • 31 حمل 1404
  • نشست تجارتی افغانستان و ازبکستان تحت عنوان «فورم تجارتی ازبک – افغان» به ابتکار شورای بازرگانان افغان در امارات متحده عربی، اتاق صنایع و تجارت ازبیکستان و سفارت این کشور در امارات برگزار شد.
    بازرگانان افغانستان و ازبکستان در امارات گردهم آمدند

    نشست تجارتی افغانستان و ازبکستان تحت عنوان «فورم تجارتی ازبک – افغان» به ابتکار شورای بازرگانان افغان در امارات متحده عربی، اتاق صنایع و تجارت ازبیکستان و سفارت این کشور در امارات برگزار شد.

    به گزارش خبرگزاری وطن24، این رویداد با حضور شمار زیادی از بازرگانان افغان، صنعت‌کاران، نمایندگان بانک‌ها و بخش دولتی ازبیکستان برگزار شد.

    حاجی عبیدالله صدرخیل، رئیس شورای بازرگانان افغان در امارات، در این نشست بر اهمیت ایجاد شرکت‌های مشترک حمل‌ونقل میان افغانستان و ازبکستان در شهر ترمذ تأکید کرد.

    وی همچنین پیشنهاد کرد که باید زمینه رفت‌وآمد بدون ویزا برای افغان‌ها به منطقه تجارت آزاد ترمذ برای مدت 90 روز فراهم شود.

    صدرخیل همچنین به ظرفیت بالای میدان هوایی ترمذ اشاره کرد و خواستار ایجاد یک ترمینال مدرن جهت انتقالات ترانسپورت هوایی بین اروپا و آسیا شد.

    وی همچنین پیشنهاد ایجاد یک مرکز لوژستیکی در تاشکند را مطرح کرد که هدف آن آموزش کادرهای ترانسپورتی برای افغانستان و ازبکستان باشد.

    افغانستان و ازبکستان به عنوان دو همسایه اشتراکات زیاد اقتصادی و فرهنگی دارند که در حکومت فعلی افغانستان نیز به گسترش آن تمرکز شده است.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.