×
×

سازمان جهانی صحت: موارد پولیو در افغانستان به ۴۲ رسید

  • کد نوشته: 63896
  • 01 عقرب 1405
  • سازمان جهانی صحت اعلام کرده است که با ثبت شش مورد جدید مثبت فلج اطفال (پولیو) در افغانستان، شمار موارد این بیماری در کمتر از یک سال به ۴۲ مورد رسیده است. این سازمان می‌گوید که در سال گذشته میلادی، ۲۱ مورد مثبت پولیو در افغانستان ثبت شده بود.
    سازمان جهانی صحت: موارد پولیو در افغانستان به ۴۲ رسید

    سازمان جهانی صحت اعلام کرده است که با ثبت شش مورد جدید مثبت فلج اطفال (پولیو) در افغانستان، شمار موارد این بیماری در کمتر از یک سال به ۴۲ مورد رسیده است. این سازمان می‌گوید که در سال گذشته میلادی، ۲۱ مورد مثبت پولیو در افغانستان ثبت شده بود.

    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: بر اساس معلومات سازمان جهانی صحت، سه مورد از واقعات تازه در ولایت قندهار، دو مورد در ننگرهار و یک مورد در کابل ثبت شده‌اند. این آمار از افزایش موارد گزارش‌شده پولیو در افغانستان حکایت دارد.

    در واکنش به این گزارش، وزارت صحت عامه امارت اسلامی گفته است که موارد تازه هنوز مشکوک‌اند و بررسی‌ها برای مشخص‌شدن وضعیت آن‌ها ادامه دارد. این وزارت تاکنون تأیید نهایی این موارد را اعلام نکرده است.

    افغانستان و پاکستان همچنان تنها کشورهای جهان هستند که بیماری فلج اطفال در آن‌ها ریشه‌کن نشده است. سازمان جهانی صحت اعلام کرده که از آغاز سال جاری میلادی تاکنون شش مورد مثبت پولیو در پاکستان نیز ثبت شده است؛ در حالی که این کشور در سال گذشته ۳۱ مورد مثبت داشت.

    از آغاز سال ۲۰۲۶ میلادی، دو کارزار سراسری و چند کمپاین فرعی واکسین پولیو در افغانستان راه‌اندازی شده که هدف آن‌ها واکسیناسیون نزدیک به ۱۰ میلیون کودک زیر پنج سال بوده است. متخصصان می‌گویند فلج اطفال می‌تواند سبب فلج دایمی و حتی مرگ کودکان شود و واکسیناسیون به‌موقع، مهم‌ترین راه پیشگیری از این بیماری است.

    نویسنده: احمد حسینی
    منبع: خبرگزاری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *