×
×

بازدید یک مقام بلندپایه‎‌­ی وزارت دفاع کشور از مرز­های هرات

  • کد نوشته: 23664
  • 15 سنبله 1401
  • سر مفتش وزارت دفاع کشور طی سفری به ولایت هرات از مرز­های اسلام قلعه و تورغندی این ولایت بازدید کرد.
    بازدید یک مقام بلندپایه‎‌­ی وزارت دفاع کشور از مرز­های هرات

     

    سر مفتش وزارت دفاع کشور طی سفری به ولایت هرات از مرز­های اسلام قلعه و تورغندی این ولایت بازدید کرد.

    به گزارش خبرگزاری وطن۲۴، مولوی لطف­االله حکیمی، سرمفتش وزارت دفاع کشور بعد از بازدید از مرز­های کشور وضعیت امنیتی در مرز­های کشور مناسب عنوان کرده و می­گوید در حال حاضر هیچ‌گونه مشکل در مرز­های کشور وجود ندارد‌.

    آقای حکیمی، حضور گروه داعش در کشور را رد کرده  و می­گوید  این گروه  فتنه انگیز در کشور جای ندارد و در حال حاضر مهار شده است.

    وی بیان کرد که افغانستان دارای اردوی مستقل و متشرک از نیروهای دولت سابق و امارت اسلامی است که بدون متکی به کدام کشور خارجی ایفای وظیفه می­کند.

    او هم­چنان از مردم خواستاری همکاری با نیروهای امنیتی وحفظ  وحدت و همدیگر­پذیری شد.

    قبل از این برخی مقامات ایرانی از کمبود ظرفیت و نیرو در مرزهای افغانستان انتقاد کردند و خواهان تامین امنیت مرزها به صورت یک‌جانبه شده بودند.

     

     

    نویسنده: مراد یوسفی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.