×
×

بازدید وزیر معدن از پروژه تاپی؛ 44 کیلومتر لوله‌گذاری تکمیل شده است

  • کد نوشته: 59316
  • 05 ثور 1405
  • مولوی هدایت‌الله بدری، وزیر معادن و پترولیم، در جریان بازدید از پروژه تاپی در ولایت هرات گفته است که روند کار این پروژه با شدت ادامه دارد و تا کنون 44 کیلومتر تکمیل شده است.
    بازدید وزیر معدن از پروژه تاپی؛ 44 کیلومتر لوله‌گذاری تکمیل شده است

    مولوی هدایت‌الله بدری، وزیر معادن و پترولیم، در جریان بازدید از پروژه تاپی در ولایت هرات گفته است که روند کار این پروژه با شدت ادامه دارد و تا کنون 44 کیلومتر تکمیل شده است.

    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: مولوی هدایت‌الله بدری، وزیر معادن و پترولیم، در جریان سفر به ولایت هرات از روند اجرایی این پروژه بازدید کرده و با ارزیابی پیشرفت تخنیکی و ساختمانی آن، از شتاب گرفتن کارها ابراز خرسندی کرد.

    به گفته همایون افغان، سخنگوی وزارت معدن، علاوه بر ۴۴ کیلومتر تکمیل‌شده، حدود ۱۲۴ کیلومتر دیگر از مسیر این پروژه نیز آماده‌سازی شده و زمینه برای ادامه کارهای ساختمانی فراهم شده است.

    مولوی بدری این پروژه را برای رشد اقتصادی، ایجاد فرصت‌های شغلی و تقویت همکاری‌های منطقه‌ای حیاتی دانسته و تأکید کرده است که تکمیل آن می‌تواند نقش مهمی در توسعه اقتصادی کشور ایفا کند.

    پروژه تاپی گاز ترکمنستان را از مسیر افغانستان به پاکستان و هند انتقال می‌دهد و ولایت هرات یکی از گذرگاه‌های کلیدی آن به‌شمار می‌رود.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *