شش تن از شکارچیانی که در حال شکار پرندگان ممنوعه در ولسوالی غوریان هرات بودند، توسط نیروهای امارت اسلامی بازداشت شدند.
به گزارش خبرگزاری وطن24 و به نقل از آژانس باختر، این افراد توسط نیروهای امنیتی کندک هفتم لواء، دهم سرحدی و قول اردوی ۲۰۷ الفاروق به اتهام شکار غیرقانونی دستگیر شدند.
پیش از این نیز، پرسونل لوای دهم سرحدی قول اردوی ۲۰۷ الفاروق چندین بار شکارچیان غیرمجاز را در حال شکار حیوانات ممنوعه و کمیاب بازداشت کرده بودند.
مسئولان اداره محیط زیست هرات تأکید کردهاند که با همکاری ارگانهای امنیتی، به هیچکس اجازه نمیدهند که پرندگان کمیاب و ممنوعه را شکار یا نگهداری کند.
اداره محیط زیست هرات همچنین در گذشته اقدام به جمعآوری پرندگان ممنوعه از نزد افراد و پرندهفروشان کرده و آنها را در فضای طبیعی آزاد کرده است.
عمری: افغانستان آماده جذب سرمایهگذاری هند در بخش زراعت است



