×
×

بازداشت دو متهم به سرقت ۱۶ هزار دالر در هرات

  • کد نوشته: 60828
  • 24 جوزا 1405
  • مقام‌های امنیتی هرات می‌گویند دو نفر را در پیوند به سرقت ۱۶ هزار دالر آمریکایی و ۲۰ هزار افغانی در ولسوالی غوریان بازداشت کرده‌اند و تمامی پول‌های مسروقه نیز به صاحب آن بازگردانده شده است.
    بازداشت دو متهم به سرقت ۱۶ هزار دالر در هرات

    مقام‌های امنیتی هرات می‌گویند دو نفر را در پیوند به سرقت ۱۶ هزار دالر آمریکایی و ۲۰ هزار افغانی در ولسوالی غوریان بازداشت کرده‌اند و تمامی پول‌های مسروقه نیز به صاحب آن بازگردانده شده است.

    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: مسئولان امنیتی هرات اعلام کرده‌اند که این دو نفر پس از دریافت پول از سوی یک تبعه ایرانی در شاهراه هرات–اسلام‌قلعه، با سوءاستفاده از اعتماد وی، مبلغ یادشده را به سرقت برده بودند.

    دکتر سید مسعود حسینی، سخنگوی قوماندانی امنیه هرات، گفته است که پس از وقوع این رویداد، نیروهای امنیتی ولسوالی غوریان تحقیقات گسترده‌ای را آغاز کردند و در نتیجه موفق به شناسایی و بازداشت عاملان این سرقت شدند.

    به گفته وی، متهمان پس از بازداشت به ارتکاب این جرم اعتراف کرده‌اند و تمامی پول‌های مسروقه نیز دوباره به مالک آن تحویل داده شده است.

    قوماندانی امنیه هرات تأکید کرده که مبارزه با جرایم جنایی و تأمین امنیت شهروندان از اولویت‌های نیروهای امنیتی است و اقدامات برای شناسایی و بازداشت عاملان جرایم مختلف ادامه خواهد یافت.

    این در حالی است که شاهراه هرات–اسلام‌قلعه یکی از مسیرهای مهم تجارتی و ترانزیتی کشور به شمار می‌رود و روزانه شمار زیادی از تاجران و مسافران از این مسیر رفت‌وآمد می‌کنند.

    منبع: خبرگزاری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *