×
×

امارت اسلامی هشدار داد: در صورت ادامه تجاوزات پاکستان، سفارت این کشور در کابل بسته خواهد شد

  • کد نوشته: 57277
  • 12 حوت 1404
  • ملا حنفی وردک، معاون وزارت امور خارجه افغانستان، اعلام کرد که اگر پاکستان به تجاوزات خود علیه افغانستان ادامه دهد، سفارت این کشور در کابل بسته خواهد شد.
    امارت اسلامی هشدار داد: در صورت ادامه تجاوزات پاکستان، سفارت این کشور در کابل بسته خواهد شد

    ملا حنفی وردک، معاون وزارت امور خارجه افغانستان، اعلام کرد که اگر پاکستان به تجاوزات خود علیه افغانستان ادامه دهد، سفارت این کشور در کابل بسته خواهد شد.

    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: ملا حمدالله فطرت، معاون سخن‌گوی امارت اسلامی، در عین حال گفت که تلاش‌های سیاسی برای حل تنش‌ها از طریق راه‌های دیپلوماتیک ادامه دارد.

    ذبیح‌الله مجاهد، سخن‌گوی امارت اسلامی، نیز با انتقاد از عملکرد سازمان ملل متحد اعلام کرد که شورای امنیت این سازمان ارزش خود را از دست داده و از نشست آینده آن درباره تنش‌های میان افغانستان و پاکستان هیچ انتظاری ندارد.

    مجاهد افزود که افغانستان در حال حاضر تحت تجاوز پاکستان قرار دارد، غیرنظامیان هدف حملات قرار می‌گیرند و مهاجرین افغان در پاکستان با مشکلات فراوان روبه‌رو هستند، اما شورای امنیت همچنان بر مسائل تکراری تمرکز می‌کند و هیچ نتیجه عملی ارائه نمی‌دهد.

    او همچنین تأکید کرد که افغانستان باید حق حضور در این نشست‌ها را داشته باشد، اما سازمان ملل متحد این حق را از کشورش گرفته است.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *