×
×

اعزام تیم صحی وزارت صحت عامه به فراه؛ روزانه 70 عملیات چشم انجام می‌شود

  • کد نوشته: 41338
  • 05 سنبله 1403
  • مسئولان صحی در ولایت فراه می‌گویند تیم شش نفره صحی که از سوی وزارت صحت عامه به این ولایت اعزام شده، روزانه 70 عملیات چشم را بصورت رایگان انجام می‌دهند.

    اعزام تیم صحی وزارت صحت عامه به فراه؛ روزانه 70 عملیات چشم انجام می‌شود

    مسئولان صحی در ولایت فراه می‌گویند تیم شش نفره صحی که از سوی وزارت صحت عامه به این ولایت اعزام شده، روزانه 70 عملیات چشم را بصورت رایگان انجام می‌دهند.

    به گزارش خبرگزاری وطن24، ریاست اطلاعات و فرهنگ فراه روز شنبه(3 سنبله)، با نشر خبرنامه‌ای گفته که این تیم صحی در شفاخانه ولایتی این ولایت کار می‌کند.

    این تیم متشکل از سه داکتر متخصص و سه نرس می‌باشند که از سوی وزارت صحت عامه به ولایت فراه اعزام شدند.

    دین محمد عبدالحق، معاون ریاست صحت عامه فراه می‌گوید این داکتران روزانه علاوه بر انجام 70 عملیات چشم، حدود 500 بیمار سراپای را هم معاینه می‌کنند.

    به گفته آقای عبدالحق، این کار بصورت رایگان برای باشندگان فراه انجام می‌شود و افراد که مشکل بینایی داشته باشند، به آنها عنیک هم داده می‌شود.

    او افزوده که آمار مد نظر این داکتران، معاینه و تداوی 350 بیمار بوده و اما بخاطر افزایش مراجعه کنندگان؛ آنان احتمالا 400 عملیات چشم را انجام دهند.

    این در حالی‌است که عمده باشندگان در نقاط دور دست فراه به خدمات صحی معیاری دسترسی ندارند.

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.