×
×

اعتراف عضو بازداشت‌شده داعش به آموزش نیروهای این گروه در پاکستان؛ پرده‌برداری از شبکه‌های پنهان منطقه‌ای ترور

  • کد نوشته: 54147
  • 08 عقرب 1404
  • در تازه‌ترین ویدئوی منتشرشده از سوی تلویزیون ملی افغانستان، یکی از اعضای بازداشت‌شده گروه داعش از وجود مراکز آموزشی این گروه در خاک پاکستان سخن گفته است.
    اعتراف عضو بازداشت‌شده داعش به آموزش نیروهای این گروه در پاکستان؛ پرده‌برداری از شبکه‌های پنهان منطقه‌ای ترور

     

    در تازه‌ترین ویدئوی منتشرشده از سوی تلویزیون ملی افغانستان، یکی از اعضای بازداشت‌شده گروه داعش از وجود مراکز آموزشی این گروه در خاک پاکستان سخن گفته است.

    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد؛ تلویزیون ملی افغانستان روز چهارشنبه ویدئویی را منتشر کرده است که در آن یکی از اعضای بازداشت‌شده گروه داعش، از فعالیت گسترده‌ی مراکز آموزشی این گروه در خاک پاکستان خبر می‌دهد.

    این فرد که خود را «سعیدالله» از منطقه مهمند در پاکستان معرفی کرده، در ویدئو می‌گوید: «در خاک پاکستان، مراکز آموزشی داعش فعال است و اتباع کشورهای مختلف از جمله تاجیکستان، ازبکستان، روسیه، ترکیه و چند کشور دیگر در آنجا آموزش‌های نظامی و عقیدتی دریافت می‌کنند».

    به گفته‌ی او، این مراکز نه‌تنها به جذب نیرو از کشورهای مختلف می‌پردازند، بلکه با فراهم‌کردن اسناد جعلی، افراد آموزش‌دیده را برای اجرای عملیات‌های تروریستی به افغانستان می‌فرستند. سعیدالله اعتراف کرده است که خود نیز در یکی از همین مراکز آموزش دیده و پس از طی مراحل آموزش، برای انجام مأموریت به داخل افغانستان اعزام شده است.

    این اعترافات در حالی مطرح می‌شود که مقامات امنیتی افغانستان در ماه‌های اخیر چندین عملیات ضدتروریستی را علیه شاخه‌ی خراسان داعش در کابل، ننگرهار و قندهار انجام داده‌اند. با وجود این، ظهور مجدد شبکه‌های تروریستی در مرزهای شرقی کشور، نگرانی‌ها درباره پناهگاه‌های امن در پاکستان را تشدید کرده است.

    همچنین بارها مقامات افغانستان در اظهارت مختلف بیان کردن که لان های داعش در این کشور موقعیت دارد و در این باره هیات امارت اسلامی با هیات پاکستانی نیز گفتگوهای داشته است.

     

    منبع: خبرگزاری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *