×
×

سازمان ملل:
ادامه همکاری با افغانستان در مبارزه با تغییرات اقلیمی

  • کد نوشته: 43956
  • 15 عقرب 1403
  • اداره ملی حفاظت محیط زیست افغانستان اعلام کرده است که نماینده ویژه سرمنشی سازمان ملل در افغانستان به همکاری با این اداره در زمینه مبارزه با تغییرات اقلیمی ادامه خواهد داد.
    ادامه همکاری با افغانستان در مبارزه با تغییرات اقلیمی

    اداره ملی حفاظت محیط زیست افغانستان اعلام کرده است که نماینده ویژه سرمنشی سازمان ملل در افغانستان به همکاری با این اداره در زمینه مبارزه با تغییرات اقلیمی ادامه خواهد داد.

    به گزارش خبرگزاری وطن24، در دیداری که میان مولوی مطیع الحق خالص، سرپرست اداره ملی حفاظت محیط زیست و روزا اتنبایوا، نماینده ویژه سرمنشی سازمان ملل و رئیس یوناما برگزار شد، دو طرف در مورد وضعیت محیط زیست کشور و چالش‌های ناشی از تغییرات اقلیمی تبادل نظر کردند.

    مولوی خالص در این دیدار تأکید کرد که تغییر اقلیم یک موضوع بشری است و نباید آن را به سیاست ربط داد.

    وی همچنین بر اهمیت همکاری‌های بین‌المللی در این زمینه تأکید کرد.

    روزا اتنبایوا نیز به فرصت‌های پیش‌رو در کنفرانس بین‌المللی تغییرات اقلیمی اشاره کرد و گفت که این کنفرانس می‌تواند زمینه شرکت هیأت افغانستانی در نشست‌های بین‌المللی آینده را فراهم کند.

    سازمان ملل همچنین تعهد کرده است که به همکاری با اداره ملی حفاظت از محیط زیست افغانستان در زمینه مبارزه با تغییرات اقلیمی ادامه دهد.

    قابل ذکر است که افغانستان در سال‌های گذشته به دلیل تغییرات اقلیمی آسیب‌های جدی دیده و زیان‌های جانی و مادی زیادی را متحمل شده است.

     

    منبع: خبرگزاری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.