×
×

بارندگی سنگین در فراه؛
200 تن در فراه با همکاری نیروهای هوایی از خطر سیلاب نجات یافتند

  • کد نوشته: 55721
  • 10 جدی 1404
  • مسئولان امنیتی در فراه اعلام کردند که حدود 200 تن از باشندگان این ولایت که در سیلاب گیر مانده بودند با سه پرواز قوای هوایی نجات داده شدند.
    200 تن در فراه با همکاری نیروهای هوایی از خطر سیلاب نجات یافتند

    مسئولان امنیتی در فراه اعلام کردند که حدود 200 تن از باشندگان این ولایت که در سیلاب گیر مانده بودند با سه پرواز قوای هوایی نجات داده شدند.

    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: نیروهای امنیتی با همکاری نیروی هوایی و زمینی قول اردوی ۲۰۷ الفاروق در ولایت فراه، با انجام سه پرواز هوایی، حدود ۲۰۰ نفر را که در اثر سیلاب‌های اخیر در مناطق قرغ زرد و دزدک گیر افتاده بودند، نجات دادند.

    مولوی محمد نسیم بدری، مسوول دفتر رسانه‌ای پولیس فراه گفت که این عملیات نجات با هدایت مولوی محمد عیسی شریف، فرمانده پولیس فراه، انجام شد و افراد نجات‌یافته شامل مسافران و باشندگان محلی بودند.

    در همین راستا، مولوی شیخ میر صدام، رییس صحت عامه ولایت فراه، از آمادگی تیم‌های صحی برای کمک به آسیب‌دیدگان خبر داد و افزود که علاوه بر ارائه خدمات درمانی به ۲۰۰ نفر در مناطق یادشده، تیم صحی توانسته است ۸ تن از افراد گیرمانده در سیلاب‌های قریه خشکابه را نجات دهد.

    این عملیات نشان‌دهنده همکاری و همبستگی نیروهای امنیتی و خدماتی در مقابله با بحران‌های طبیعی است.

    روزهای گذشته سیلاب در فراه جان یک تن را نیز گرفته بود.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *