×
×

پهلوانان هرات پس از حضور در رقابت‌های جهانی قرقیزستان تقدیر شدند

  • کد نوشته: 62856
  • 24 سنبله 1405
  • سه ورزشکار هرات پس از حضور در رقابت‌های جهانی ورزش‌های عشایری در قرقیزستان، از سوی مسئولان ورزشی این ولایت مورد تقدیر قرار گرفتند.
    پهلوانان هرات پس از حضور در رقابت‌های جهانی قرقیزستان تقدیر شدند

    سه ورزشکار هرات پس از حضور در رقابت‌های جهانی ورزش‌های عشایری در قرقیزستان، از سوی مسئولان ورزشی این ولایت مورد تقدیر قرار گرفتند.

    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: حکمت‌الله «حکیمی»، سرمربی تیم ملی کشتی رستمی افغانستان، همراه با پهلوان نادر صوفی‌زاده و پهلوان میرویس جمشیدی، سه نماینده هرات در ترکیب تیم افغانستان در این رقابت‌ها بودند.

    این ورزشکاران در بخش کشتی محلی «کورش» یا کشتی رستمی با حریفان کشورهای دیگر رقابت کردند و توانایی ورزشکاران افغانستان را در یکی از رویدادهای مهم ورزش‌های عنعنوی در سطح بین‌المللی به نمایش گذاشتند.

    مفتی عبدالرحیم رحمانی، رئیس تربیت بدنی و ورزش هرات، حضور ورزشکاران این ولایت در رقابت‌های جهانی را مهم دانست و گفت حضور در چنین رویدادهایی افزون بر رقابت ورزشی، فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های ورزشی و فرهنگی افغانستان است.

    او از تلاش ورزشکاران، مربیان، فدراسیون کشتی محلی هرات و خانواده‌های آنان قدردانی کرد و گفت اداره تربیت بدنی و ورزش هرات از توسعه رشته‌های ورزشی محلی و عنعنوی حمایت می‌کند.

    کشتی رستمی و کورش از رشته‌های ورزشی عنعنوی منطقه به شمار می‌رود و در میان ورزشکاران افغانستان جایگاه ویژه‌ای دارد. حضور نمایندگان هرات در رقابت‌های جهانی قرقیزستان نیز زمینه‌ای برای معرفی این رشته در سطح بین‌المللی فراهم کرده است.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: خبرگزاری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *