×
×

پاکستان خواهان روابط صلح‌آمیز و پایدار با افغانستان است

  • کد نوشته: 60159
  • 30 ثور 1405
  • شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان، می‌گوید که اسلام‌آباد خواهان حفظ و گسترش روابط صلح‌آمیز با افغانستان می‌باشد.
    پاکستان خواهان روابط صلح‌آمیز و پایدار با افغانستان است

    شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان، می‌گوید که اسلام‌آباد خواهان حفظ و گسترش روابط صلح‌آمیز با افغانستان می‌باشد.

    خبرگزاری وطن ۲۴ گزارش می‌دهد: او روز سه‌شنبه در یک نشست خبری در شهر کویته گفت که پاکستان انتظار دارد حکومت افغانستان در برابر گروه‌های شبه‌نظامی مخالف پاکستان که به گفته وی در خاک افغانستان حضور دارند، اقدامات جدی و عملی روی دست گیرد.

    نخست‌وزیر پاکستان تأکید کرد که همکاری‌های امنیتی میان دو کشور برای تأمین ثبات منطقه اهمیت اساسی دارد و اسلام‌آباد خواهان ادامه تعامل با کابل در این زمینه است.

    در همین حال، امارت اسلامی افغانستان پیش از این بارها به پاکستان و نیز جامعه جهانی اطمینان داده است که اجازه نخواهد داد از خاک افغانستان علیه هیچ کشور دیگری استفاده صورت گیرد.

    نویسنده: مریم رجبی
    منبع: خبرگزاری وطن 24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *