×
×

وضاحت مجاهد از گفتگوی افغانستان و پاکستان؛
مهره‌هایی در ارتش پاکستان به دنبال تخریب عمدی روابط هستند

  • کد نوشته: 54187
  • 10 عقرب 1404
  • سخنگوی امارت اسلامی اعلام کرده است که در جریان مذاکرات استانبول، به طرف پاکستانی پیشنهاد شد افرادی را که اسلام‌آباد آن‌ها را تهدید می‌داند از افغانستان اخراج کند، اما این پیشنهاد از سوی پاکستان پذیرفته نشد.
    مهره‌هایی در ارتش پاکستان به دنبال تخریب عمدی روابط هستند

    سخنگوی امارت اسلامی اعلام کرده است که در جریان مذاکرات استانبول، به طرف پاکستانی پیشنهاد شد افرادی را که اسلام‌آباد آن‌ها را تهدید می‌داند از افغانستان اخراج کند، اما این پیشنهاد از سوی پاکستان پذیرفته نشد.

    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: ذبیح‌الله مجاهد در گفت‌وگو با تلویزیون خیبر اظهار داشت که در داخل ارتش پاکستان «تلاش‌های عمدی» برای تخریب روابط میان دو کشور جریان دارد.

    او افزود در حالی‌که گفت‌وگوهای مثبتی میان نماینده ویژه اسلام‌آباد و مقام‌های کابل در جریان بود، ارتش پاکستان هم‌زمان به خاک افغانستان تجاوز کرده است.

    به گفته مجاهد، بسته شدن گذرگاه‌های مرزی به زیان بازرگانان هر دو کشور تمام شده و نباید این مسئله با سیاست آمیخته شود.

    وی درباره ساخت سد بر رود کنر نیز گفت این پروژه در خاک افغانستان اجرا می‌شود و به پاکستان آسیبی نمی‌رساند.

    سخنگوی امارت اسلامی با یادآوری دوره عمران خان اظهار داشت که در زمان حکومت او، روابط میان دو کشور در زمینه تجارت و مهار تحریک طالبان پاکستان بهتر بود.

    مجاهد از اسلام‌آباد خواست در صورت داشتن اسناد درباره فعالیت‌های تروریستی در افغانستان، آن را در اختیار کابل بگذارد تا بررسی و اقدام لازم صورت گیرد.

    در همین حال، سهیل شاهین، نماینده امارت اسلامی و عضو هیئت مذاکره‌کننده با پاکستان در استانبول، گفته است اسلام‌آباد از کابل خواسته بود تضمین دهد هیچ رویداد امنیتی در خاک پاکستان رخ نخواهد داد، اما این درخواست از سوی هیئت افغان پذیرفته نشده است.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *