مسئولان وزارت معارف میگویند 700 مکتب خیالی در سراسر کشور که شامل این وزارت بود، تشکیلات آن لغو شده است.
به گزارش خبرگزاری وطن24، سخنگوی وزارت معارف تاکید کرده است که در حال حاضر هیچ مکتب، آموزگار و دانشآموز خیالی در کشور وجود ندارد.
منصور احمد حمزه گفته است که پس از روی کار آمدن امارت اسلامی وزارت معارف برای یک هزار مکتب مکتب ساختمانهای معیاری جدید ساخته و یک هزار و 500 دیگر را نیز بازسازی کرده است.
آقای حمزه افزوده که این وزارت همچنان تشکیل 700 مکتب را در سراسر کشور لغو کرده است.
این اقدام وزارت معارف کشور با استقبال مکاتب خصوصی کشور مواجه شده است.
محمد عظیم میدانوال رییس اتحادیه سرتاسری مکتبهای خصوصی افغانستان گفت: «امارت اسلامی افغانستان در رابطه به مکتبها، آموزگاران و دانشآموزان در بخش معارف اقدام کرده است، ما از آن استقبال میکنیم و این کار بسیار خوبی است».
این در حالیاست که طبق آمارهای وزارت معارف، بیش از ۱۸هزار مکتب ابتدائیه، متوسطه و لیسه در سراسر کشور وجود دارند که حدود ۲۶۰هزار آموزگار در آن مصروف تدریس میباشند.
تعهد والی قندهار به همکاری بیشتر ادارههای دولتی با رسانهها



