×
×

والی هرات: در تطبیق شریعت متعهدیم/ فرامین رهبر امارت اسلامی کامل تطبیق می‌شود

  • کد نوشته: 49229
  • 14 ثور 1404
  • مسئولان محلی هرات در سمینار یک روزه تطبیق امر به معروف و نهی از منکر می‌گویند در تطبیق شریعت اسلامی کاملا متعهد هستند.
    والی هرات: در تطبیق شریعت متعهدیم/ فرامین رهبر امارت اسلامی کامل تطبیق می‌شود

    مسئولان محلی هرات در سمینار یک روزه تطبیق امر به معروف و نهی از منکر می‌گویند در تطبیق شریعت اسلامی کاملا متعهد هستند.

    به گزارش خبرگزاری وطن24، سمینار یک‌روزه‌ای با موضوع اهمیت تطبیق امر به معروف و نهی از منکر در ولایت هرات، با حضور مولوی نوراحمد اسلام‌جار، والی هرات برگزار شد.

    والی هرات در این سمینار گفت: فرامین رهبر امارت اسلامی درباره تطبیق شریعت اسلامی به‌طور کامل و دقیق تطبیق می‌شود.

    وی همچنین از محتسبین خواست تا در اجرای قانون امر به معروف و نهی از منکر با نرمی و حکمت با مردم برخورد کنند.

    او در پایان سخنانش بر اهمیت تقوا در میان مسئولین نظام اسلامی تأکید کرد و بیان داشت که برای رسیدن به تقوا، لازم است اوامر الهی و سنت رسول الله صلی الله علیه و سلم ابتدا در خود و سپس در ادارات و محیط‌های شهری تطبیق شود.

    والی هرات همچنین از تمام ادارات ملکی و نظامی خواست تا در همکاری با محتسبین ریاست امر به معروف و نهی از منکر، در راستای بهبود تطبیق این قوانین تلاش کنند.

     

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.