×
×

والی هرات خطاب به روئسای ادارات: کار مردم را معطل نگذارید

  • کد نوشته: 53788
  • 24 میزان 1404
  • مولوی نور احمد اسلام‌جار، والی هرات در جسه‌ای اداری مقام ولایت بار دیگر بر ضرورت مبارزه جدی با فساد تاکید کرده و از روئسای ادارات حکومتی خواسته کار مردم را معطل نکنند.
    والی هرات خطاب به روئسای ادارات: کار مردم را معطل نگذارید

    مولوی نور احمد اسلام‌جار، والی هرات در جسه‌ای اداری مقام ولایت بار دیگر بر ضرورت مبارزه جدی با فساد تاکید کرده و از روئسای ادارات حکومتی خواسته کار مردم را معطل نکنند.

    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: در این نشست موضوعاتی چون ساخت تأسیسات جدید در اسلام‌قلعه، روند پرداخت صفایی ادارات امارتی و بهبود خدمات عمومی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

    بر بنیاد خبرنامه مقام ولایت هرات، والی هرات بر مبارزه جدی و دوامدار با فساد در ادارات دولتی تأکید کرده و گفت: «مبارزه با مفسدین همواره ادامه دارد و باید در برابر فساد به‌گونه قاطع اقدام شود.»

    او از رؤسای ادارات دولتی خواست تا کارهای مردم را معطل نسازند و خدمت صادقانه به ملت را عبادت بدانند.

    اسلام‌جار افزود که روند بازسازی و توسعه در اسلام‌قلعه با جدیت جریان دارد و ساخت اماکن عمومی از اولویت‌های کاری مقام ولایت است.

    وی تصریح کرد: «ما خادمان ملت هستیم و باید این را در عمل ثابت نماییم.»

    پیش از این نیز والی هرات جلوگیری از فساد را یک ضرورت مهم برای حکومت‌داری خوب خوانده بود.

     

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *