×
×

هشدار سیا درباره جنگ گسترده در منطقه

  • کد نوشته: 42850
  • 17 میزان 1403
  • رئیس سازمان سیای آمریکا نسبت به خطر درگیری همه‌جانبه در منطقه هشدار داده و گفت هرگونه قضاوت اشتباه از سوی رژیم صهیونیستی می‌تواند باعث یک درگیری فراگیر در منطقه شود.
    هشدار سیا درباره جنگ گسترده در منطقه

    رئیس سازمان سیای آمریکا نسبت به خطر درگیری همه‌جانبه در منطقه هشدار داده و گفت هرگونه قضاوت اشتباه از سوی رژیم صهیونیستی می‌تواند باعث یک درگیری فراگیر در منطقه شود.

    به گزارش بخش بین‌الملل خبرگزاری وطن24، ویلیام برنز، رئیس آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا، روز دوشنبه ۷ اکتبر درباره احتمال گسترش درگیری‌ها در خاورمیانه در سراسر منطقه هشدار داده است.

    او اما گفت رهبران اسران و رژیم صهیونیستی به دنبال درگیری فراگیر نیستند.

    این مقام اطلاعاتی آمریکا که از زمان طوفان‌الاقصی چندین بار به سرزمین‌های اشغالی سفر داشته افزود: «ما با خطر بسیار واقعی تشدید بیشتر درگیری منطقه‌ای مواجه هستیم.»

    وی در ادامه مدعی شد دستگاه حاکمه رژیم اسرائیل «با دقت زیادی» در حال بررسی نحوه پاسخ به حمله موشکی بالستیک ایران در هفته گذشته است؛ با این حال «محاسبات اشتباه» می‌تواند به یک مارپیچ افزایش تنش غیرعمدی منجر شود.

    رئیس سیا هم‌چنین گفته است: «رهگیری برخی پهبادها و موشک‌های ایران در عملیات وعده صادق1 به این معنی نیست که توانایی‌ها هنوز کاملاً جدی نیستند و این چیزی است که نه تنها رژیم اسرائیل بلکه ایالات متحده نیز باید آن را بسیار جدی بگیرد.»

    این مقام آمریکایی با اشاره به موضوع هسته‌ای ایران نیز گفت: ایران در «موقعیت بسیار نزدیک‌تری» به تولید یک بمب اتمی است و در حال حاضر برای انجام این کار در صورت گریز هسته‌ای به «یک هفته یا کمی بیشتر» زمان نیاز دارد.

    این درحالی است که وزیر خارجه ایران امروز سه‌شنبه(17 میزان) طی کنفرانس خبری «طوفان‌الاقصی آغاز نصرالله» تاکید کرد که حملات موشکی به عمق اراضی اشغالی در دفاع از تمامیت ارضی ایران و حمایت از مقاومت صورت گرفته و موفق بوده است.

    عباس عراقچی افزود: هرگونه ماجراجویی جدید رژیم اسرائیل با پاسخ قوی و کوبنده‌تری پاسخ داده خواهد شد.

     

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.