×
×

نجات ۷۰۰ شهروند افغان از خطر مرگ در مرز ایران؛ تشدید تدابیر جلوگیری از ورود غیرقانونی

  • کد نوشته: 56890
  • 02 حوت 1404
  • سردار مجید شجاع، فرمانده مرزبانی ولایت خراسان رضوی ایران، اعلام کرده است که مرزبانان این کشور ۷۰۰ شهروند افغان را که قصد ورود غیرقانونی به ایران را داشتند و در معرض سرمازدگی شدید و خطر مرگ قرار گرفته بودند، نجات داده‌اند.
    نجات ۷۰۰ شهروند افغان از خطر مرگ در مرز ایران؛ تشدید تدابیر جلوگیری از ورود غیرقانونی

    سردار مجید شجاع، فرمانده مرزبانی ولایت خراسان رضوی ایران، اعلام کرده است که مرزبانان این کشور ۷۰۰ شهروند افغان را که قصد ورود غیرقانونی به ایران را داشتند و در معرض سرمازدگی شدید و خطر مرگ قرار گرفته بودند، نجات داده‌اند.

    خبرگزاری وطن24 گزارش می‌دهد: به گزارش رسانه‌های ایرانی به نقل از این مقام مرزی، این افراد در مناطق مرزی و در شرایط سخت جوی شناسایی شدند و پس از انتقال به مراکز امدادی، برای آنان امکانات درمانی و کمک‌های اولیه فراهم شد تا از تلفات انسانی جلوگیری شود.

    فرمانده مرزبانی خراسان رضوی هشدار داده است که ورود به ایران باید از مجاری قانونی صورت گیرد و در غیر آن، با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.

    در همین حال، منابع محلی در هرات می‌گویند نیروهای امارت اسلامی نیز عملیات‌های جلوگیری از عبور و ورود غیرقانونی به ایران را در این ولایت تشدید کرده‌اند.

    به گفته این منابع، گشت‌زنی‌ها در مناطق مرزی افزایش یافته و تلاش می‌شود از ترددهای غیرمجاز و به خطر افتادن جان شهروندان جلوگیری شود.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *