×
×

نابودی هسته داعش خراسان: جلوگیری از حمله تروریستی در روسیه

  • کد نوشته: 45971
  • 08 جدی 1403
  • روابط عمومی نیروهای امنیت فدرال روسیه اعلام کرد که هسته گروه تروریستی داعش خراسان که قصد انجام حمله تروریستی به یک ایستگاه پولیس در مسکو را داشت، از بین رفته است.
    نابودی هسته داعش خراسان: جلوگیری از حمله تروریستی در روسیه

    روابط عمومی نیروهای امنیت فدرال روسیه اعلام کرد که هسته گروه تروریستی داعش خراسان که قصد انجام حمله تروریستی به یک ایستگاه پولیس در مسکو را داشت، از بین رفته است.
    به گزارش خبرگزاری وطن24، سرویس امنیت فدرال روسیه تأکید کرد که فعالیت این سازمان تروریستی بین‌المللی که اعضای آن بومیان آسیای مرکزی بودند، سرکوب شده است.
    به نقل از تاس، اعضای این گروه تروریستی در تلاش بودند تا با خرید یک وسیله نقلیه و جاسازی سیلندرهای گاز پروپان، یک وسیله انفجاری موقت بسازند.
    هنگامی که تروریست‌ها با نیروهای امنیتی روبرو شدند، اقدام به مقاومت مسلحانه کردند که در نتیجه با شلیک متقابل از پا درآمدند.
    اف‌سی‌بی در ادامه اعلام کرد که در محل زندگی این افراطی‌ها، مهمات و اجزای یک دستگاه انفجاری موقت کشف و ضبط شده است.
    این درحالی است که چند ماه قبل در اثر حمله داعش به یک تالار در مسکو دست‌کم 100 تن کشته و زخمی شدند.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.