×
×

فرستاده آمریکا در لبنان: ارتش لبنان را برای مقابله با حزب‌الله تجهیز می‌کنیم نه اسرائیل

  • کد نوشته: 53198
  • 01 میزان 1404
  • فرستاده ویژه آمریکا در امور سوریه و لبنان با تأکید بر این‌که «هیچ‌گاه صلحی در خاورمیانه برقرار نخواهد شد»، مدعی شد واشنگتن ارتش لبنان را برای جنگ با اسرائیل تجهیز نمی‌کند، بلکه هدف از تقویت ارتش این کشور مقابله با حزب‌الله است.
    فرستاده آمریکا در لبنان: ارتش لبنان را برای مقابله با حزب‌الله تجهیز می‌کنیم نه اسرائیل

    فرستاده ویژه آمریکا در امور سوریه و لبنان با تأکید بر این‌که «هیچ‌گاه صلحی در خاورمیانه برقرار نخواهد شد»، مدعی شد واشنگتن ارتش لبنان را برای جنگ با اسرائیل تجهیز نمی‌کند، بلکه هدف از تقویت ارتش این کشور مقابله با حزب‌الله است.

    به گزارش خبرگزاری وطن24، تام باراک، نماینده دولت ترامپ، در گفت‌وگو با روزنامه «نشنال» چاپ امارات گفت که جنگ در منطقه بر سر مرزها نیست، بلکه موضوع اصلی مشروعیت و تسلط است و همین مسئله مانع تحقق صلح خواهد شد.

    او تصریح کرد: «وقتی از صلح صحبت می‌کنیم، این یک توهم است. هیچ‌گاه صلحی وجود نداشته و احتمالاً هیچ‌گاه هم وجود نخواهد داشت.»

    وی با اشاره به جایگاه اسرائیل در سیاست‌های آمریکا، این رژیم را «متحدی ارزشمند» خواند که سالانه ۴ تا ۵ میلیارد دلار کمک دریافت می‌کند.

    باراک در عین حال اذعان کرد اسرائیل به کشورهای مختلف از جمله لبنان و سوریه حمله می‌کند و همین امر استدلال حزب‌الله برای حفظ سلاح را تقویت کرده است.

    نماینده ترامپ با بیان این‌که «حزب‌الله هیچ انگیزه‌ای برای خلع سلاح ندارد» تأکید کرد این وظیفه دولت لبنان است که با این گروه مقابله کند.

    او افزود: «ارتش لبنان که بیشترشان سنی هستند به اندازه کافی مجهز نیستند. ما آن‌ها را تجهیز نمی‌کنیم تا با اسرائیل بجنگند، بلکه برای مقابله با حزب‌الله مسلح می‌شوند.»

    باراک همچنین به سردرگمی فعلی در سیاست‌های منطقه‌ای آمریکا اشاره کرد و گفت: «واشنگتن دیگر جان آمریکایی‌ها را در خاورمیانه قربانی نمی‌کند و دیگر کشورها را اشغال نخواهد کرد؛ اما اسرائیل موضوع متفاوتی است و جایگاه خاصی در قلب آمریکا دارد.»

    به گفته او، به‌رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطینی توسط کشورهای اروپایی نیز «بیهوده» است و کمکی به حل بحران منطقه نمی‌کند.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.