×
×

عالمان دین هرات: با شهادت اسماعیل هنیه جبهه مقاومت نسبت به گذشته فعالتر خواهد شد

  • کد نوشته: 40596
  • 11 اسد 1403
  • علمای دین در هرات می‌گویند باشندگان این ولایت از شهادت اسماعیل هنیه مسئول دفتر سیاسی حماس بسیار ناراحت بوده و ترور این شخصیت را توسط رژیم صهیونیستی محکوم می‌کنند.

    عالمان دین هرات: با شهادت اسماعیل هنیه جبهه مقاومت نسبت به گذشته فعالتر خواهد شد

    عالمان دین در هرات می‌گویند باشندگان این ولایت از شهادت اسماعیل هنیه مسئول دفتر سیاسی حماس بسیار ناراحت بوده و ترور این شخصیت را توسط رژیم صهیونیستی محکوم می‌کنند.

    اسماعیل هنیه مسئول دفتر سیاسی حماس که برای مراسم تحلیف رئیس جمهور ایران به تهران دعوت شده بود در اقامتگاهش ترور شد.

    حجت اسلام و المسلمین محمد روحانی، مدیر اجرایی مدرسه صادقیه هرات در صحبت با خبرگزاری وطن24 می‌گوید: «شهادت مسئول سیاسی گروه حماس جبهه مقاومت را تقویت خواهد کرد و این مقاومت نسبت به گذشته بیشتر اداهه خواهد داشت».

    وی بیان داشت باید همه کشورهای اسلامی در برابر رژیم صهیونیست متحد شوند و یگانه راه ایستادگی مقاومت است.

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.