×
×

مسئولان محلی غور:
طالبان مانع بازسازی پل کمینج می‌شوند/مردم با چالش جدی مواجه‌اند

  • کد نوشته: 15099
  • 11 قوس 1399
  • طالبان در مسیر هرات – غور حضور گسترده دارند و مانع بازسازی پل ارتباطی کمینج که کوتاه ترین مسیر وصل هرات به غور می‌باشد می‌شوند.
    طالبان مانع بازسازی پل کمینج می‌شوند/مردم با چالش جدی مواجه‌اند

    طالبان در مسیر هرات – غور حضور گسترده دارند و مانع بازسازی پل ارتباطی کمینج که کوتاه ترین مسیر وصل هرات به غور می‌باشد می‌شوند.

    حبیب‌الله رادمنش، معاون والی غور به خبرگزاری وطن24 گفت: “متاسفانه طالبان در اطراف پل کمینج حضور دارند و دولت را اجازه سروی تخنیکی این پل جهت بازسازی نمی‌دهند.”

    به بیان وی با تخریب این پل طالبان مشکلات زیادی خلق کرده و در این میان بیشترین ضربه متوجه مردم عادی شده است.
    او اضافه می‌کند فعلا رفت و آمدها بین هرات – غور از مسیر کوتل “غوک” جریان دارد که این کوتل از لحاظ جغرافیایی در ایام زمستان خیلی برف‌گیر و خطرناک است.
    خطرناک بودن کوتل غوک به این خاطر است که در این مسیر خانه‌های مسکونی کم می‌باشد و راه‌های دشوارگذار و پر پیچ و خم زیاد دارد.

    کم بودن خانه‌های مسکونی باعث می‌شود در زمستان دولت با کمبود نیروی بشری جهت پاک‌کاری این مسیر از وجود برف شود و این راه چندین روز بسته بماند. ‌

    همچنین این شرایط موجب این شده که هم در روند رفت و آمد و هم در بخش رسیدن مواد غذایی زودتر به مرکز غور مردم دچار مشکلات شوند.

    معاون والی غور در ادامه افزود اعمار این پل با موانع که وجود دارد کار دشوار و زمان‌گیر خواهد بود.

    او اضافه کرد بحث تعمیر مجدد این پل با مرکز کشور شریک شده و امیدها بر این است تا بهار آینده این پل یا کامل و یا بخش از آن جهت سهولت در عبور و مرور مردم بازسازی شود.

    پل کمینج یک مسیر کوتاه ارتباطی بین غور و هرات به شمار می‌رفت.

    با تخریب بخش دوم این پل توسط طالبان حالا مشکلات زیادی دامن گیر غوری ها شده است.

    برخی می‌گویند تا اعمار مجدد این پل رفت و آمد ها بین هرات غور به کم ترین حد ممکن خواهد رسید.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: خبرگزاری وطن 24

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.