×
×

سخنگوی کاخ سفید: موجی از دستگیری دانشجویان ضد اسرائیلی در پیش است

  • کد نوشته: 47923
  • 22 حوت 1403
  • سخنگوی کاخ سفید در یک کنفرانس خبری اخیر، به دفاع از دستگیری محمود خلیل، دانشجوی فلسطینی دانشگاه کلمبیا پرداخت و اعلام کرد که این اقدام در چارچوب اختیارات رئیس‌جمهور و وزیر خارجه آمریکا صورت گرفته است.
    سخنگوی کاخ سفید: موجی از دستگیری دانشجویان ضد اسرائیلی در پیش است

    سخنگوی کاخ سفید در یک کنفرانس خبری اخیر، به دفاع از دستگیری محمود خلیل، دانشجوی فلسطینی دانشگاه کلمبیا پرداخت و اعلام کرد که این اقدام در چارچوب اختیارات رئیس‌جمهور و وزیر خارجه آمریکا صورت گرفته است.

    به گزارش خبرگزاری وطن24، او با اشاره به گروه‌های مقاومت فلسطینی، این گروه‌ها را «تروریستی» خواند و افزود: «در دولت ترامپ، هیچ جایی برای فعالیت‌های جانبدارانه به نفع تروریست‌های افراطی وجود ندارد.

    ما با شهروندان خارجی که با ویزای دانشجویی به فعالیت برای گروه‌های تروریستی می‌پردازند، هیچ‌گونه مماشاتی نخواهیم داشت.»

    سخنگوی کاخ سفید همچنین تأکید کرد که دستگیری محمود خلیل تنها آغاز یک روند است و اقدامات مشابهی در آینده نزدیک در نظر گرفته شده است.

    این درحالی است که در دانشگاه‌های مختلف آمریکا موجی از حرکت‌های ضد صهیونیستی طی یک سال گذشته راه افتاده است.

    نویسنده: عبدالله اخلاقی
    منبع: سایت خبری وطن24

    مطالب مرتبط

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.